Komentara: 1
Pregleda: 3897

Dulić ne ide u Beograd

03.03.2011. u 16:02h
Izvor: RTV Yueco
Dulić ne ide u Beograd

Juče je u Novom Sadu održano polufinalno takmičenje “Besede u Zoranovu čast”, na kom je između ostalih nastupio učenik subotičke gimnazije Filip Dulić. I pored odličnog scenskog nastupa i dugog aplauza koji ga je ispratio sa bine, nije uspeo da se plasira na finalno takmičenje u Beogradu. Pomalo razočaran Filip se vratio za Suboticu, a četvoro takmičara, od ukupno osmoro, plasiralo se na finalno takmičenje u Beogradu.

Filipova beseda koja je pobedila u Subotici, nije bila izabrana za jednu od četiri koje će se predstaviti u finalu. Njegova beseda po proceni publike bila je najača kritika trenutnoj vlasti i jedna od najenergičnijih beseda. Ipak, nakon proglašenja finalista, na Filipovom licu videlo se razočaranje.

Ako je Filipu za utehu, konkurencija je bila veoma jaka. Svaka beseda bila je posebna po sebi i svaka je ostavljala neku poruku. Ipak samo je za četiri bilo mesta u finalu.

Prema rečima predsednice žirija Jelene Trivan, besedništvo je najbolji način da političari vide kako se građani osećaju. I pored toga što se u njihovim besedama oseća razočaranost, lepo je čuti da omladina ima želju da napreduje. Četvoro besednika sa polufinalnog takmičenja u Novom Sadu, sa svojim besedama natupiće u finalnom takmičenju 12. marta koje će biti održano u Beogradu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3897
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.