• Pregleda: 3508

Dubrovačka ulica na Paliću dobija kanalizaciju

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine dodelila je ukupno oko 697 miliona dinara po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda, namenjenih za projekte izgradnje, rekonstrukcije i sanacije sistema za vodosnabdevanje, pripremu vode za piće, prikupljanje, odvođenje i prečišćavanje otpadnih voda u javnoj svojini na teritoriji Vojvodine.
Foto: Ilustracija
Dubrovačka ulica na Paliću dobija kanalizaciju

Dodelom finansijskih sredstava po ovom konkursu, Uprava za kapitalna ulaganja pruža podršku jedinicama lokalne samouprave na teritoriji Vojvodine, u realizaciji projekata koji doprinose razvoju i unapređenju sistema integralnog upravljanja vodama i zaštite životne sredine.

Što se tiče Subotice, bespovratna finansijska sredstva za oblast vodosnabdevanja u iznosu od oko 7 miliona dinara su dodeljenja za vodovod u ulicama Đeri Ferenca – sa krakovima 1, 2 i 3, Segedinska i 381. nova u Mesnoj zajednici "Makova sedmica".

Za oblast zaštite voda, skoro 23 miliona dinara predviđeno je za kanalizacionu mrežu u ulicama Servo Mihalja, Vranjska, Dubrovačka – od Creske do Jasenovačke, Vrnjačka i Jasenovačka na Paliću, i oko 23 miliona dinara za kanalizaciju upotrebljenih voda duž Stražilovske, Kameničke, Siriške i dela Futoške ulice u Subotici. Kompletna odluka objavljena je na sajtu vojvođanske Vlade.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

7
smith.jr Odgovori
Senzacija!
ivica Odgovori
Dobro došli u 21.vek!
Suboticanin Odgovori
Ko su ovi bolesnici sto se non stop javljaju u smislu,

Senzacija! ili Dobro dosli u 21. vek! To su komentari boze sacuvaj, nista bolji od tih koga kritikuju.
rax Odgovori
a ko si ti suboticanin, zar je tebi normalno da usled civilizacije, mi tek sada dolazimo do elementarne infrastrukture ? dubrovacka ulica postoji sigurno 50 godina, kao i moja, ali ja ne verujem da cu doziveti kanalizaciju, asfaltiranje itd.
DJuro Odgovori
Leba ti , kanalizaciju dobijaju auuuu,.A jel preko poste na kucnu adresu ili SMSom. Eeeee to vam je tako kad imamao gradonacelnika , eto da njega nemamo mozda ........mozda bi dobili jos u proslom veku ovako.
kris Odgovori
bravo.a kad se moze ocekivati kanalizacija i u ulici ''bele kuna "na palicu!!!!!!!!!??????
bravo Odgovori
gospoda zivi na palicu? pa 5 minuta od centra vam je ulica stevana mokranjca,sta je sa njom? ne zivi niko od poznatih tamo? sram da vas bude gospodine madjarevicu maglajicu
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.