Komentara: 7
Pregleda: 3653

Dubrovačka ulica na Paliću dobija kanalizaciju

09.04.2015. u 18:48h
Izvor: Radio Subotica
Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine dodelila je ukupno oko 697 miliona dinara po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda, namenjenih za projekte izgradnje, rekonstrukcije i sanacije sistema za vodosnabdevanje, pripremu vode za piće, prikupljanje, odvođenje i prečišćavanje otpadnih voda u javnoj svojini na teritoriji Vojvodine.
Dubrovačka ulica na Paliću dobija kanalizaciju

Dodelom finansijskih sredstava po ovom konkursu, Uprava za kapitalna ulaganja pruža podršku jedinicama lokalne samouprave na teritoriji Vojvodine, u realizaciji projekata koji doprinose razvoju i unapređenju sistema integralnog upravljanja vodama i zaštite životne sredine.

Što se tiče Subotice, bespovratna finansijska sredstva za oblast vodosnabdevanja u iznosu od oko 7 miliona dinara su dodeljenja za vodovod u ulicama Đeri Ferenca – sa krakovima 1, 2 i 3, Segedinska i 381. nova u Mesnoj zajednici "Makova sedmica".

Za oblast zaštite voda, skoro 23 miliona dinara predviđeno je za kanalizacionu mrežu u ulicama Servo Mihalja, Vranjska, Dubrovačka – od Creske do Jasenovačke, Vrnjačka i Jasenovačka na Paliću, i oko 23 miliona dinara za kanalizaciju upotrebljenih voda duž Stražilovske, Kameničke, Siriške i dela Futoške ulice u Subotici. Kompletna odluka objavljena je na sajtu vojvođanske Vlade.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3653
Povezane teme
jkp vodovod subotica jkp vodovod i kanalizacija uvođenje kanalizacije i vodovoda kanalizacija na paliću javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija kanalizacija
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.