Komentara: 2
Pregleda: 4225

DSVM: Bazen slika vođenja grada u poslednjih 15 godina

28.10.2011. u 18:12h
Izvor: RTV Yueco
DSVM: Bazen slika vođenja grada u poslednjih 15 godina

Problematika izgradnje bazena u Subotici slika je i prilika vođenja grada u poslednjih 10 - 15 godina, izjavio je na press konferenciji odbornik Demokratske stranke vojvođanskih Mađara u gradskoj Skupštini Čaba Šepšei.

Prema njegovom mišljenju, glavni cilj celog projekta izgradnje bazena nije bio to da Subotica dobije bazen, već da bude uposleni njima bliski građevinski kapaciteti, te da od samog starta ova investicija nije bila "finansijski pokrivena". 

Šepšei je iznao da je DSVM još 1995. tražio da se od Vlade traže garancije da će finansirati svoj deo obaveza, ali da to nije učinjeno, te da je u prve dve godine utrošeno 7 miliona dinara, a da "ni džak cementa nije kupljen".

On tvrdi da je odbornička grupa DSVM-a tražila od gradske uprave finansijski izveštaj o dosadašnjim troškovima gradnje, ali da su obavešteni da služba za finansije tim podatkom ne raspolaže.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4225
Povezane teme

bazen u subotici

dsvm

demokratska stranka vojvođanskih mađara

bazen prozivka

bazen na prozivci

čaba šepšei

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.