• Pregleda: 3724

DSVM: Bazen slika vođenja grada u poslednjih 15 godina

DSVM: Bazen slika vođenja grada u poslednjih 15 godina

Problematika izgradnje bazena u Subotici slika je i prilika vođenja grada u poslednjih 10 - 15 godina, izjavio je na press konferenciji odbornik Demokratske stranke vojvođanskih Mađara u gradskoj Skupštini Čaba Šepšei.

Prema njegovom mišljenju, glavni cilj celog projekta izgradnje bazena nije bio to da Subotica dobije bazen, već da bude uposleni njima bliski građevinski kapaciteti, te da od samog starta ova investicija nije bila "finansijski pokrivena". 

Šepšei je iznao da je DSVM još 1995. tražio da se od Vlade traže garancije da će finansirati svoj deo obaveza, ali da to nije učinjeno, te da je u prve dve godine utrošeno 7 miliona dinara, a da "ni džak cementa nije kupljen".

On tvrdi da je odbornička grupa DSVM-a tražila od gradske uprave finansijski izveštaj o dosadašnjim troškovima gradnje, ali da su obavešteni da služba za finansije tim podatkom ne raspolaže.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
styx Odgovori
Al su ovi zdravo pametni.I ja to ne mogu svatit...side tamo zajedno,malko su vec i pozutili......i nemojte sada tu da se nasrde na nas,pa da ostanemo bez bazena.
penyioner Odgovori
gde su oni koji su unapre platili pokrivanje bayena pa je odma napočetku nestalo nzznam koliko gvožđa sve je pokradeno koji jinžinjer radio planove ikoliko muje predračunska vrednos me vidite kada i u skupčtini ima svakoga ima i takvih koji se tamo naspavaju i onda se čudimo štonamsve ukradu
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.