Komentara: 3
Pregleda: 3414

Drske krađe

29.04.2009. u 17:46h
Izvor: RTV Yueco
<p>Subotička policija je podnela krivične prijave protiv maloletnika A.P. iz Silba&scaron;a i B.K. iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da su izvr&scaron;ili vi&scaron;e krivičnih dela razbojni&scaron;tva i drske krađe</p>
Drske krađe

A.P. i B.K. su u periodu od februara do aprila ove godine, u više navrata u večernjim časovima presretali ženske osobe od kojih su otimali torbe, prisvajajući novac i mobilne telefone. Oni su saslušani u prostorijama Policijske uprave u prisustvu roditelja i advokata. A pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivične prijave i protiv maloletnika L.K. i B.S. iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela drske krađe.L.K. i B.S. su u vremenskom periodu od marta do aprila u zajednici sa maloletnim Đ.K. u centru grada, od starijih osoba otimali tašne, prisvajajući novac i mobilne telefone. Oni su saslušani u prostorijama Policijske uprave u prisustvu advokata i radnika Centra za socijalni rad.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3414
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.