Komentara: 0
Pregleda: 2623

Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović"

04.03.2015. u 16:35h
Izvor: RTV Yueco
Predstavnici Zelene ekološke partije uručili su donaciju u vidu računara, sportskih rekvizita i igračaka đacima Školskog centra “Dositej Obradović”.
Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović"

Ova partija je najavila da će deci, kojoj je to neophodno obezbediti i uslove za hipo terapiju, kao i prevoz  kombijem radi školskih i vannastavnih aktivnosti. Školski centar “Dositej Obradović” pohađa 114 dece.

Donacija u vidu kompjutera, sportskih rekvizita i igračaka za razvoj motornih sposobnosti dece je, prema rečima defektologa i roditelja, izuzetno značajna đacima ove škole. Zahvaljujući ovoj donacije deca će imati bolje uslove za razvoj grafomotoričkih sposobnosti.

Prema rečima predstavnika Zelene ekološke partije, koji su ličnim sredstvima i uz podršku sponzora, obezbedili donaciju, ovo je samo početak pružanja pomoći deci sa smetnjama. U narednom periodu, ova partija će deci obezbediti uslove za hipo terapiju.

Školski centar ”Dositej Obradović” pohađa 114 učenika, od 5 godina starosti do srednjoškolskog uzrasta. U okviru srednjoškolskog  obrazovanja Školski centar  ima 11 verifikovanih obrazovnih profila.

Izvor: RTV Yueco
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2623
Povezane teme

zelena ekološka partija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.