Komentara: 4
Pregleda: 4534

Donacija "Vozači velikog srca" za Kolevku

25.03.2014. u 14:36h
Izvor: RTV City
Kompanija "Mol Serbia", danas je svečano uručila ček u vrednosti od 800.000 hiljada dinara Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka". Sredstva su prikupljena tokom humanitarne akcije pod nazivom "Vozači velikog srca", koja je trajala oko 3 meseca.
Donacija "Vozači velikog srca" za Kolevku

Kako bi pomogli tri dečije ustanove u Srbiji, od kojih je jedna Kolevka, vozači su tokom akcije donirali po jedan dinar u dobrotvorne svrhe kupovinom svakog litra Evo goriva na pumpama ove kompanije širom Srbije.

Ovom prilikom direktor Kolevke, Nenad Kozomara zahvalio se donatorima, kao i organizaciji New Moment iz Beograda, koja je posredovala u saradnji. On je istakao značaj novčane donacije u lakšem i bržem rešavanju problema i potreba ustanove i njenih 160 korisnika.

Donirana sredstva namenjena su za nabavku kreveta i dušeka za decu, a sa preostalim delom novca biće finansirana izgradnja igrališta za decu u dvorištu Kolevke, rekao je Kozomara.

Izvor: RTV City
Donacija kompanije "Mol Serbia" za Kolevku Donacija kompanije "Mol Serbia" za Kolevku Donacija kompanije "Mol Serbia" za Kolevku Donacija kompanije "Mol Serbia" za Kolevku Donacija kompanije "Mol Serbia" za Kolevku Donacija kompanije "Mol Serbia" za Kolevku Donacija kompanije "Mol Serbia" za Kolevku Donacija kompanije "Mol Serbia" za Kolevku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 4534
Povezane teme

kolevka

donacija kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.