• Pregleda: 3940

Donacija "Vozači velikog srca" za Kolevku

Kompanija "Mol Serbia", danas je svečano uručila ček u vrednosti od 800.000 hiljada dinara Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka". Sredstva su prikupljena tokom humanitarne akcije pod nazivom "Vozači velikog srca", koja je trajala oko 3 meseca.
Donacija "Vozači velikog srca" za Kolevku

Kako bi pomogli tri dečije ustanove u Srbiji, od kojih je jedna Kolevka, vozači su tokom akcije donirali po jedan dinar u dobrotvorne svrhe kupovinom svakog litra Evo goriva na pumpama ove kompanije širom Srbije.

Ovom prilikom direktor Kolevke, Nenad Kozomara zahvalio se donatorima, kao i organizaciji New Moment iz Beograda, koja je posredovala u saradnji. On je istakao značaj novčane donacije u lakšem i bržem rešavanju problema i potreba ustanove i njenih 160 korisnika.

Donirana sredstva namenjena su za nabavku kreveta i dušeka za decu, a sa preostalim delom novca biće finansirana izgradnja igrališta za decu u dvorištu Kolevke, rekao je Kozomara.

Izvor: RTV City

povezane teme

4
Subotica Odgovori
Jesu li donatori znali da su donatori?Da,vise su placali benzin a sada neko drugi se slika.Narod je sve to platio.Koliko duseka je vec u poslednje vreme poklonjeno Kolevci!Mogli ste celu Suboticu snabdeti!Da li ta deca spavaju na tim dusecima ili,kao i pre,zaposleni razvuku i cokolade i igracke i sve sto je lepo.Ako stvarno sve ide toj deci smatrajte da nisam nista rekla.
Ok Odgovori
Nisi nista rekla
baki Odgovori
A direktor kolevke inace je stranacka licnost a po opredelenju je human molim redakciju da nam da podatak da li je volonter ili radi za platu i to pozamasnu hvala unapred
suboticanin Odgovori
Kolevka je posle nekoliko godina vladavine korupiranih i nestrucnih kadrova dobila skolovanog coveka bez kompleksa ,a to se i vidi upravo po ovakvim akcijama i sredstvima koje je ovaj mladic uspeo da obezbedi ovoj decici.Mislim da ce za ouu decu mladi gospodin dati sve od sebe da im bude lepse i lakse u ovoj ustanovi!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.