Komentara: 9
Pregleda: 4014

Donacija Svetosavske omladine

12.06.2011. u 15:41h
Izvor: RTV Yueco
Donacija Svetosavske omladine

Povodom jedanaeste godine prestanka Nato agresija na SR Jugoslaviju, juče se Svetosavka omladina Srpskog kulturnog centra posetila ratnog veterana koji se 99 godine borio na Kosovu i koji je tom prilikom ozbiljno ranjen. Njemu i njegovoj porodici Svetosavka omladina donirala određenu finansijsku pomoć.

Dejan Perić danas živi sa suprugom I petoro dece, a pre 11 godina, braneći otadžbinu, tessko ga je povredio geler u grudni koss. Samo je sreća toga dana spasila Dejana od sigurne smrti.

Svetosavka omladina donirala je finansijsku pomoć Dejanu od 17 hiljada dinara, jer prema njihovim rečima, veoma je važno voditi računa o ratnim veteranima koji su žrtvovali svoj život za dobrobit zemlje i naroda. Osim ovog humanog gesta Svetosavka omladina juče je u toku prepodneva položila vence na spomenik palim borcima tokom ratova devedesetih godina.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4014
Povezane teme

svetosavska omladina

donacija svetosavske omladine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.