Komentara: 1
Pregleda: 3184

Donacija Rotarijanaca najugroženijim Palićanima

23.12.2011. u 16:46h
Izvor: RTV Yueco
Donacija Rotarijanaca najugroženijim Palićanima

Rotari club Palić donirao je svoje sugrađane sa slabijim materijalnim stanjem novogodišnjim paketićima za decu i paketima hrane i higijene u ukupnoj vrednosti od oko 70.000 dinara. Pakete je dobilo 20 porodica, na osnovu spiska Mesne zajednice, uz nadu Rotarijanaca da će im omogućiti da lakše podnesu predstojeću zimu. Ovo je samo jedna u nizu akcija Rotari club Palić sa ciljem da se pomogne članovima zajednice.

Ukupno 20 porodica sa Palića je dobilo pakete, koji pojedinačno vrede nekoliko hiljada dinara. Spisak porodica koji su dobili pakete odredila je mesna zajednica Palić sa kojima je mesni Rotary club i do sada imao dobru saradnju. Ovom akcijom Rotary club-a Palić će sugrađanima omogućiti da lakše podnesu zimu koja je u toku.

Rotari club Palić, tradicionalno pred praznike, i ove godine je obradovao najmlađe i njihove porodice sa slabijim materijalnim stanjem novogidišnjim paketićima i paketima hrane i higijene. Pored slatkiša u paketićima, porodice su od Rotaryjanaca dobili i pakete sa osnovnim životnim namirnicama i kućnom hemijom ukupne vrednosti 70.000 dinara.

Rotary Club Palić postoji već osam godina i deo je najveće međunarodne humanitarne organizacije Rotary International - organizacije čija je misija da se misli globalno a deluje lokalno tj pomaže lokalnu zajednicu i njene članove – deci, penzionerima, ljudima sa slabijim materijalnim stanjem.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3184
Povezane teme

palić

rotary klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.