Komentara: 22
Pregleda: 7557

Donacija navijača Crvene zvezde domu za nezbrinutu decu "Kolevka"

11.02.2012. u 10:03h
Izvor: RTV City
Donacija navijača Crvene zvezde domu za nezbrinutu decu "Kolevka"
Navijači Crvene zvezde iz Subotice posetili su juče dom za nezbrinutu decu i decu ometenu u razvoju "Kolevka" i uručili direktorki Miri Čabrić garderobu i novac za mališane smeštene u domu.

Naša ideja je bila da damo skroman doprinos, nadamo se da će barem malo da pomogne ovoj ustanovi i ovoj deci, pokušavamo da se saosećamo sa problemima kroz koje prolazi ova ustanova.
Mi smo građani ovog grada i osećamo potrebu da učestvujemo u dobrotvornim akcijama ovakvog tipa - setili smo se danas i planiramo da ponavljamo ovakve akcije s vremena na vreme – rekao je Nebojša Crnogorac, jedan od navijača Crvene zvezde.

Bilo mi je jako drago kada su nam se javili navijači Crvene zvezde da će nas posetiti, srušili su moje predrasude o navijačima i poželela sam da i sama budem prisutna na jednoj utamici na Marakani i da doživim taj osećaj kroz koji prolaze svi navijači – kaže Mira Čabrić, direktorka "Kolevke"

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 22
Pregleda: 7557
Povezane teme

fudbalski klub crvena zvezda

kolevka

deca iz kolevke

navijači crvene zvezde

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.