Komentara: 5
Pregleda: 4589

Donacija Kolevci u okviru Dana mladih

21.08.2013. u 16:43h
Izvor: RTV Yueco
Grupa “Bar maniac”, koja je učestvovala na Danu mladih, a koja se bavi različitim akrobacijama na sportskim vratilima, donirala je danas određen broj slatkiša i igračaka deci u Kolevci.
Donacija Kolevci u okviru Dana mladih

Oni su učestvujući na Danu mladih sakupljali donacije za decu iz Kolevke, a u tome ih je podržalo i Gradsko veće za turizam i omladinu. U Kolevci kažu da im je čast da prime ove poklone mladih ljudi, pogotovo sportista jer su i oni sportski kolektiv.

Član Gradskog veća za turizam i omladinu Vjekoslav Ostrogonac, koji je takođe posetio Kolevku, istakao je da je jako važno što mladi ljudi u okviru Dana mladih, kada žele da skrenu pažnju na sebe, misle i onima kojima je pomoć neophodna.

Najveći poklon po rečima Ostrogonca jeste pokloniti pažnju drugima kao što su to uradila i deca iz Kolevke, koja su pripremila poklone za njihove prijatelje sportiste.

Izvor: RTV Yueco
Donacija za Kolevku Donacija za Kolevku Donacija za Kolevku Donacija za Kolevku Donacija za Kolevku Donacija za Kolevku Donacija za Kolevku Donacija za Kolevku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4589
Povezane teme

kolevka

međunarodni dan mladih

donacija kolevka

vjekoslav ostrogonac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.