• Pregleda: 3930

Donacija Kolevci u okviru Dana mladih

Grupa “Bar maniac”, koja je učestvovala na Danu mladih, a koja se bavi različitim akrobacijama na sportskim vratilima, donirala je danas određen broj slatkiša i igračaka deci u Kolevci.
Donacija Kolevci u okviru Dana mladih

Oni su učestvujući na Danu mladih sakupljali donacije za decu iz Kolevke, a u tome ih je podržalo i Gradsko veće za turizam i omladinu. U Kolevci kažu da im je čast da prime ove poklone mladih ljudi, pogotovo sportista jer su i oni sportski kolektiv.

Član Gradskog veća za turizam i omladinu Vjekoslav Ostrogonac, koji je takođe posetio Kolevku, istakao je da je jako važno što mladi ljudi u okviru Dana mladih, kada žele da skrenu pažnju na sebe, misle i onima kojima je pomoć neophodna.

Najveći poklon po rečima Ostrogonca jeste pokloniti pažnju drugima kao što su to uradila i deca iz Kolevke, koja su pripremila poklone za njihove prijatelje sportiste.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Srđan Olman

povezane teme

5
Sand Odgovori
Lep gest
Veco Odgovori
Sve pohvale za mlade! Prelep gest!
mad max Odgovori
svaka vam cast!!!!
lakumity103 Odgovori
Lepo je videti pozitivan primer mladih ljudi.
njam Odgovori
А какве везе имају ове девојчице са Бар манијацима??
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.