Komentara: 1
Pregleda: 3417
Foto

Dodeljeni sertifikati za polaznike IT obuke

19.06.2019. u 17:29h
Izvor: Subotica.com
U subotičkoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje danas su dodeljeni sertifikati polaznicima IT obuke.
Dodeljeni sertifikati za polaznike IT obuke

Diplome o stečenom znanju u oblasti informacionih tehnologija steklo je 20 ljudi, koji su pohađali nastavu od 01.10.2018. do 29.03.2019, koju su im držali predavači kompanije “Informatika AD”. Za četiri stotine časova  obuke polaznici su stekli osnovno znanje  front-end web programiranja i upućeni su na praksu kod poslodavaca.

- Subotička filijala NSZ je organizovala teoretski deo specijalističke informatičke obuke za 25 nezaposlenih lica, koja su obuku u prostorijama Visoke tehničke škole  imali četiri puta nedeljno. Posle odslušanog teorijskog dela, polaznici su imali završni ispit, koji je položilo njih 20 I za njih  je organizovan praktični deo obuke u trajanju od 20 dana – objašnjava Milena Kosović, organizatorka obrazovanja odraslih u subotičkoj filijali NSZ

Dodeljeni sertifikati za polaznike IT obuke

Cilj obuke je da polaznicima olakša i pomogneda pronađu posao.

- Na početku je bilo teško jer je u pitanju jedan zaista ozbilkjan kurs I žao mi je što je završen. Dobili smo sjajno početno znanje i na nama je da dodatno radimo na sebi. Ova oblast je izuzetno tražena i nadam se da ću brzo pronaći posao – ističe Danilo, koji je nekada predavao informatiku a sad je na birou već oko tri godine.

Dodeljeni sertifikati za polaznike IT obuke

Iako ima titulu magistra ekonomskih nauka, Zoran Živanović je na birou nešto više od godinu dana,  a obuku je prošao da bi lakše došao do posla.

- Bio sam redovan na obuci, ali sam i kod kuće radio, učio JAVA programski jezik, bazu podataka i drugo. Završio sam I druge kurseve a nadam se da ću sa svim znanjem uspeti da nađem posao programera – dodaje Živanović.

Dodeljeni sertifikati za polaznike IT obuke

Izvor: Subotica.com
Dodela sertifikata za polaznike IT obuke Dodela sertifikata za polaznike IT obuke Dodela sertifikata za polaznike IT obuke Dodela sertifikata za polaznike IT obuke Dodela sertifikata za polaznike IT obuke Dodela sertifikata za polaznike IT obuke Dodela sertifikata za polaznike IT obuke Dodela sertifikata za polaznike IT obuke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3417
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.