Komentara: 9
Pregleda: 7833

Doček pravoslavne Nove godine u hotelu Galleria

09.01.2014. u 10:31h
Izvor: Subotica.com
Najbolji subotički hotel i dobitnik nagrade Turističke organizacije grada Subotice za ostvareni najveći pojedinačni broj noćenja u 2013. godini, hotel Galleria, pored izuzetno uspešne statistike i poslovanja za vreme proteklih praznika nastavlja organizaciju i obeležavanje važnih datuma pa tako ukoliko slavite Novu godinu po julijanskom kalendaru moći ćete da se provedete u odličnoj atmosferi Balske dvorane ovog hotela.
Doček pravoslavne Nove godine u hotelu Galleria

Već proverena ekipa vrhunskih kuvara za ovo veče će pripremati specijalitete tradicionalne nacionalne kuhinje uz dodatak jela sa internacionalnih menija. Večera će biti servirana na švedskom stolu uz neograničenu konzumaciju celo veče. Domaći program pića će takođe biti neograničen za goste.

Što se tiče muzike za veselu atmosferu će se pobrinuti Casablanco bend sa odabirom pesama posebno za ovu priliku.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete dočekati pravoslavnu Novu godinu telefon za informacije i rezervacije u hotelu Galleria je 024/647–282. Za grupne rezervacije (10+ gostiju) pozovite broj 024/647– 294.

Doček pravoslavne Nove godine u hotelu Galleria

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 7833
Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

doček nove godine

pravoslavna nova godina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.