Komentara: 20
Pregleda: 17793

Doček Nove godine na Gradskom trgu - prenos koncerta "Nevernih beba"

31.12.2018. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Odbojavamo poslednje časova 2018. godine. Dnevni doček je počeo, a onaj večernji je sve bliži. Dobar provod na ulicama, trgovima i ugostiteljskim objektima želimo svim sugrađanima. Budite veseli i čuvajte se! I da, večerašnji koncert sa trga prenosićemo preko sajta.
Doček Nove godine na Gradskom trgu - prenos koncerta "Nevernih beba"

Tradicionalni dnevni doček je već uveliko počeo, brojni ugostiteljski objekti otvorili su svoja vrata i uz specijalni program začinjen trubačima, živom muzikom, energičnim hitovima koji dižu raspoloženje, trude se da pokažu da je kod njih najbolja atmosfera.

Svima koji već sada slave novu godinu, ili ispraćaj stare, kao i onima koji počinju nešto kasnije poručujemo da se dobro provedu, da budu bezbedni i da čuvaju ljude oko sebe, da budu umereni u piću i jelu, da budu veseli ali ne i preveseli da upadnu u neke probleme. Lep provod svima i pratimo se u 2019. godini.

Doček Nove godine na Gradskom trgu - prenos koncerta "Nevernih beba"

KONCERT "NEVERNIH BEBA" NA SAJTU SUBOTICA.COM

Za one koji ne budu imali plan za večeras, ili nisu u mogućnosti, a žele da budu na novogodišnjem koncertu na Gradskom trgu, obezbedili smo prenos koncerta preko interneta. 

Kamera na centralnom trgu za ove potrebe imaće uključen i mikrofon tako da će svi koji žele da osete atmosferu iz srca grada moći to da učine preko našeg sajta, odnosno Fejsbuk stranice portala.

Doček Nove godine na Gradskom trgu - prenos koncerta "Nevernih beba"

Koncert počinje u 22:45, a mi ćemo se uključiti pred sam početak. Budite uz nas pred "najluđu noć" jer ćemo se truditi da prenesemo što više dešavanja sa subotičkih ulica, trgova i iz ugostiteljskih objekata kroz fotografije ali i FBLIVE uključenja sa nekih lokacija.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU

Ukoliko nas još uvek niste "lajkovali" na Fejsbuku, možete to da učinite u boksu ispod. Budite u toku sa najvažnijim dešavanjima u našem gradu - SUBOTICA.com.

Izvor: Subotica.com
Doček Nove godine na Gradskom trgu #NG2019 Doček Nove godine na Gradskom trgu #NG2019 Doček Nove godine na Gradskom trgu #NG2019 Doček Nove godine na Gradskom trgu #NG2019 Doček Nove godine na Gradskom trgu #NG2019 Doček Nove godine na Gradskom trgu #NG2019 Doček Nove godine na Gradskom trgu #NG2019 Doček Nove godine na Gradskom trgu #NG2019
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 20
Pregleda: 17793
Povezane teme

doček nove godine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.