Komentara: 12
Pregleda: 5158

Do plenidbe imovine ipak nije došlo

16.03.2015. u 18:03h
Izvor: Radio Subotica
Do plenidbe imovine ipak nije došlo

Za danas je bila zakazana dražbena plenidba imovine Ljubice Harmat, supruge bivšeg radnika Severa, koji je tužio firmu zbog neisplaćenih zaostalih zarada, i izgubio spor.

Plenidbu je naložio Osnovni sud radi nadoknade sudskih troškova u iznosu od 43 hiljade dinara.

Na spisku za plenidbu su bili regal, televizor i veš mašina, ali se sudski izvršitelji ipak nisu pojavili. Ispred zgrade u ulici Save Kovačevića 53–B Udruženje Solidarnost je organizovalo protest na kojem je Vanja Dragojlović još jednom ponovio da je osnovni problem što Sud uzima 2005, a ne 2010. godinu za datum okončanja privatizacije Severa.

Izvor: Radio Subotica
Protiv plenidbe imovine bivših radnika "Severa" Protiv plenidbe imovine bivših radnika "Severa" Protiv plenidbe imovine bivših radnika "Severa" Protiv plenidbe imovine bivših radnika "Severa" Protiv plenidbe imovine bivših radnika "Severa" Protiv plenidbe imovine bivših radnika "Severa" Protiv plenidbe imovine bivših radnika "Severa" Protiv plenidbe imovine bivših radnika "Severa"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 12
Pregleda: 5158
Povezane teme

radnici Severa

udruženje solidarnost

plenidba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.