Komentara: 0
Pregleda: 1607

Dizanje tegova: Tivadar Kajdoči "srebrn", Spartak ekipno drugi na Memorijalu u Somboru

28.10.2019. u 15:10h
Izvor: Subotica.com
Na 5. Međunarodnom memorijalnom turnir „Stevan Pišta Gromilović" održanom u Somboru tokom vikenda, dizači tegova Spartaka ostvarili su dobre rezultate i ekipno osvojili drugo mesto.
Dizanje tegova: Tivadar Kajdoči "srebrn", Spartak ekipno drugi na Memorijalu u Somboru

Klub dizača tegova "Spartak" u jakoj konkurenciji na Memorijalnom turniru, održanom u Somboru, osvojio je 2. mesto. Najuspešniji u redovima Subotičana bio je Tivadar Kajdoči koji se okitio srebrnom medaljom.

Pored Spartaka, na turniru su učestvovali klubovi iz Slovenije i Hrvatske, a od domaćih su se nadmetali Partizan, Crvena zvezda,  Niš, Herkules iz Bača i Radnički iz Sombora. Subotičane su na ovom memorijalu predstavljali Viktor Haško, Patrik Heder i Tivadar  Kajdoči

U ekipnoj knkurenciji najbolji je bio Herkules iz Bača, odmah iza njih našao se Spartak. U pojedinačnoj konkurenciji, po osvojenim sinkler bodovima, Tivadar Kajdoči je zauzeo 2. mesto.

Dizanje tegova: Tivadar Kajdoči "srebrn", Spartak ekipno drugi na Memorijalu u Somboru

Pojedinačni rezultati, po plasmanu - Stevan Vladisavljev (Herkules, Bač), Tivadar Kajdoči  (Spartak, Subotica) i Valentin Orešek (Domžale, Slovenija).

Rezultati takmičara Spartak: Tivadar Kajdoči - trzaj 130kg, izbačaj 170kg, biatlon 300kg (2. mesto), Viktor Haško - trzaj 100kg, izbačaj 130kg, biatlon 230kg (6. mesto) i Patrik Heder - trzaj 76kg , izbačaj 98kg, biatlon 174kg (13. mesto).

Sledeće takmičenje je finale Ekipnog prvenstva Srbije za seniore, kao i Gala kup Srbije, koje će se održati u nedelju, 3. novembra, u subotičkoj Hali sportova, sa početkom od 11 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1607
Povezane teme

dizanje tegova

klub dizača tegova spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.