• Pregleda: 4120

Direkcija za izgradnju: Ipak će biti biciklistička staza na Makovoj sedmici

Direkcija za izgradnju: Ipak će biti biciklistička staza na Makovoj sedmici
Ovo je jedan od pozitivnih primera kako lokalni mediji mogu konstruktivno da utiču na ubrzano donošenje odluka kada je reč o nedovršenim projektima, a koji su bitni za građane Subotice.

Povodom priloga koji su kolege sa YU Eco televizije emitovale prošle nedelje, i vesti koja je objavljena na našem portalu, a koja se tiče nezavršene biciklističke staze na Makovoj sedmici, Javno preduzeće „Direkcija za izgradnju grada Subotice“ najavilo je nastavak radova na izgradnji pomenute staze u ukupnoj dužini od 550 metara.

Radovi će, prema najavama, početi 16. maja, a planira se da budu završeni za 5 radnih dana, odnosno 20 maja.

Na sledećem linku možete pročitati vest koja je objavljena 05. maja
Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
Neven Ljiljan Odgovori
Mali je ovo grad, u njemu sve se zna
Mali je ovo grad, laži ne krije
Pozdrav od Željka Šašića
terier Odgovori
i naravno onda još malo prolongirajte, a nek zadnji metar asfalta bude postavljen 5 juna a onda su baš slučajni izbori za MZ.a mi smo svi ludi i umesto majki su nas othranili očevi( da ne napišem u pravom značenju).Iskreno se nadam da će svi prozreti te vaše sitna i maloumna podmetanja.
nikoleta Odgovori
Ma super, jos i svako da dobije i jabuku, pa modlicu za kolace svaki treci, ipak nema se:))) Bog da vas vidi... Možda Vam neko ko je suviše dugo gladan i bez posla i poveruje ali MOŽDA...
bunjevac Odgovori
Ahaaaa, ipak će ove godine biti izbora. Ja sam za to da svake godine budu izbori. Ovako treba čekati svaku četvrtu da štogod naprave.
glas za hrabrost Odgovori
Vise moju porodicu i mene nece prevariti...Glas dajemo Ldp-u,glas ide zbog istine i hrabrosti...Ostale smo godinama videli na delu!
Rokford Odgovori
I onaj cilac iz LDP a je bio ****** na nekoj radikalnoj zurci. Oni su svi isti ispred nas svi govore drugo, a posle zajedno piljuckaju kafu.
Rokford Odgovori
Na nisam ni gadno pisao a dobio zvezde :D ko u skoli ali ja mislim da onaj ko cita jos i od mene bolje zna o cemu se radi. :D
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.