Komentara: 1
Pregleda: 2170

Derbi za kraj: Fudbalerke Spartaka dočekuju LASK Crvenu zvezdu

17.04.2015. u 11:34h
Izvor: Subotica.com
Poslednji, a ujedno i bez sumnje najzanimljiviji meč pred plejof i borbu za šampiona Srbije odigraće se sutra u Subotici kada aktuelne četverostruke šampionke Srbije ugoste lazarevačku ekipu LASK Crvena zvezda.
Derbi za kraj: Fudbalerke Spartaka dočekuju LASK Crvenu zvezdu

Šef stručnog štaba "plavih golubica", Boris Arsić, smatra da će fudbalskim sladokuscima ova utakmica biti pravi delikates jer su u opticaju moguća sva tri ishoda.

"U subotu očekujemo jednu veoma tešku utakmicu." – rekao je Arsić. "Dolazi nam ekipa 'Lask Crvena zvezda' koja se do sada pokazala kao tvrd orah. To je ekipa koja je veoma mlada, željna je dokazivanja, organizovano se i dobro brani i veoma im je teško dati gol. U ranijim duelima su pokazali da nam znaju predstavljati veliki problem. Mi smo svesni da posle ove utakmice ulazimo u plej-of i da su nam ovi bodovi veoma značajni. Zato se ozbiljno pripremamo za utakmicu i nadam se da ćemo osvojiti ta 3 dragocena boda."

Po rečima Borisa Arsića ŽFK "Spartak" za predstojeći derbi može računati na sve igračice osim na Tijanu Filipović koja je trenutno sa kadetskom reprezentacijom u Turskoj, ali bi se i ona u petak trebala priključiti ekipi.

Što se tiče forme fudbalerki "Spartaka" Boris Arsić kaže da je zimska pauza dugo trajala: "Prve dve utakmice u nastavku prvenstva su bile lakšeg intenziteta. Tek od ove utakmice ulazimo u ciklus od 7 teških utakmica tako da je i nama, u ovom momentu, nivo forme velika enigma i nepoznanica."

Fudbalerke "Spartaka" u dosadašnjih 13 kola nisu primile gol, ali se na predstojećem derbiju takva mogućnost ne može isključiti. Nikola Dakić, trener "Spartakovih" golmanki je rekao: "Mi se radujemo ovakvim mečevima jer kroz njih naše golmanke mogu da napreduju i da stiču nova iskustva. One su potpuno spremne. Celu nedelju smo radili na svim aspektima koji su nam bitni za ovu utakmicu.

Derbi meč 14. kola, ali i prvenstva, igra se u subotu na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom u 16 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 2170
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.