• Pregleda: 4471

Demokratska stranka spremna za izbore

Demokratska stranka spremna za izbore

Demokratska stranka kandidovala je 34 izborne liste sa 465 kandidata za izbore članova Skupština Mesnih zajednica koji će u Subotici biti održani 05. juna ove godine.

Sve 34 izborne liste biće pod brojem 1., za šta je bilo potrebno prikupiti 4.078 potpisa podrške građana za 40 sati.

Kako je istaknuto na press konferenciji, Demokratska stranka u Subotici ima najveći broj članova od svih partija – 2.577, a demokrate tvrde da ih ta brojka svrstava u najbrojniju političku stranku u Subotici posle Saveza komunista, te da su spremni za izbore na svim nivoima kada oni budu raspisani.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

11
Lenin Odgovori
Stvarno ste lepi.Ali smo to i ništa više.
Goran Odgovori
Našli ste čime da se dičite i poredite po broju članova, ali kad razmislim da se taj broj skoro poklapa sa brojem zaposlenih u Subotici sve mi je jasno...
Janko Odgovori
Da li ovo poredjenje sa Savezom Komunista ustvari znaci najava ponovnog uvodjenja jednopartijskog sistema !? A ovamo prica o Eu i demokratiji...
Rokford Odgovori
Janko jedno partijsko znaci jedni nas kradu a ne 20 stranaka. Pitaj starije vidices da je bolje a demokratija nikada nije ni postojala. PS najdemokratskija drza USA ako u vezi najgoreg zlocina mafijasa nije na cist nacin doslo do dokaza pustaju ga jer policajac nije imao pravo da mu pogleda notes a oni u gvantanamo bez ikakvih dokaza su odvedeni. Toliko o jednopravnosti. i to je bio i u komunizmu nisi clan nisi direktor pricas protiv ides na goli ototk.
Mc Odgovori
Za oveeee neeeecemooo glasatiii !!!! Yeahhh buddy :))
Suboticanin sa Pedigre(j)om Odgovori
Al cete da izgubite !
Злочаста Odgovori
Е нек сте ви нама спремни,одмах ми је лакше! Све сам ових дана нешто забринута,па стлално саркастична ... и тек сад видим да је разлог био брига да ли су Демократе спремне за изборе. Ух...моогу да одахнем,џабе сам се бринула.
SU-Otpor Odgovori
Bilo bi lepo kada bi obelodanili koliko njihovih članova radi u javnom, a koliko u privatnom sektoru, kao i koliko nezaposlenih ima među njihovim članovima. S obzirom da ih je 2000-te bilo manje od 100, stado im je lepo naraslo, ovce site, a magarci koji ih vode zadrigli u bogatstvu i osionosti, nezasiti u procentima, ugrađivanju u cene i svim ostalim sličnim "demokratskim" mehanizmima. Najgore od svega je što smo se baš protiv takvih borili i dobili još gore.
Jovica Odgovori
Nazalost, subotica.com je postao prvorazredni mentalni poligon za uspele i neuspele naprednjake... strasno!
franco Odgovori
Nikad ali NIKAD vise za ove necu glasati pa makar Djavo bio na vlasti...ni ja ni velika vecina koje znam....
SU-Otpor Odgovori
Mislim da je subotički odbor DS-a mnogo bliži naprednjacima nego što će većina od nas ikada biti. Kada su mogli ući u koaliciju sa DSS-om, onda ni koalicija sa naprednjacima nije nemoguća, čak mislim da je vrlo prihvatljiva za ovakve subotičke demokrate jer bi im ona omogućila kontinuitet u politici obesmišljavanja evropskih vrednosti i standarda, za koje se principijelno svi zalažu, a u stvarnom životu čine sve potpuno suprotno od njih. Za ove i ovakve funkcionere subotičkih demokrata je zajedničko sa EU samo to što su im džepovi bliže evropskim standardima, čak i višim, napunjeni procentima koje ostvaruju metodama suprotnim tim istim standardima. Najveći problem je što ne postoji nijedna stranka na političkoj sceni za koju bi se moglo glasati za "naše dobro", a ne da večito moramo birati "manje zlo", što ovi naše demokrate maksimalno koriste i misle da je neko glasao za njih, ne shvatajući da oni nisu "naše dobro" već samo "manje zlo".
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.