Komentara: 7
Pregleda: 4447

Demokratska stranka ima potencijal za vlast u većini mesnih zajednica

07.06.2011. u 19:06h
Izvor: RTV Yueco
Demokratska stranka ima potencijal za vlast u većini mesnih zajednica

Kandidati Demokratske stranke Subotica su na Izborima za članove Skupština mesnih zajednica na teritoriji grada Subotica, prema preliminarnim rezultatima, dobili su poverenje 17,64 odsto birača, odnosno 6.022 glasa na izborima za članove Skupština Mesnih zajednica, saopštila je ova stranka.

Kako se navodi u saopštenju, u saradnji sa koalicionim partnerima, Demokratska stranka ima potencijal da formira skupštinsku većinu u više od 70 odsto mesnih zajednica na teritoriji Grada Subotica, što će omogućiti nastavak započetih projekata na unapređenju kvaliteta života svih Subotičana i obezbediti kontinuitet u vršenju vlasti.

"Savezu vojvođanskih Mađara, stranci koja je osvojila najviše glasova na ovim izborima, čestitamo na ostvarenom rezultatu iako je već u prvim komentarima pokazala da ne ume čak ni da slavi. Nedomerana i politički nekorektna euforija izbornog štaba Saveza vojvođanskih Mađara, koji se u javnosti više bavio rezultatima Demokratske stranke nego svojim, kratko će trajati. Zdrava stranka koja se ne može razbiti, kako to reče njen predsednik, ako hoće većinu u maksimalno tridesetak odsto mesnih zajednica u Subotici, eventualne kolacije će uglavnom praviti sa Srpskom naprednom strankom. Da li je to zdravo, prirodno i dobro pokazaće vreme." - navodi se u saopštenju demokrata i dodaje da se zahvaljuju svima koji su izašli na izbore, bez obzira za koga su glasali.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4447
Povezane teme

Izbori za mesne zajednice

Izbori u Subotici

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.