Komentara: 25
Pregleda: 6403

Demokrate krenule u kampanju

07.05.2011. u 17:53h
Izvor: RTV Yueco
Demokrate krenule u kampanju

Demokratska stranka zvanično je krenula u kampanju za izbore za članove Skupština Mesnih zajednica koje će se održati 05. juna u Subotici. Organizovano je nekoliko akcija po mesnim zajednicama gde su funkcioneri ove stranke građanima delili jabuke, a pritom ih u razgovoru podsetili na dosada urađeno I na planove za sledeći mandat. Slična manifestacija priređena je i na centralnom gradskom trgu.

Na pijaci “Zelenac” na Prozivci građanima su funkcioneri, članovi i aktivisti DS-a uz jabuke delili i propagandni materijal u kojem su ih podsetili na do sada urađeno: trotoari, javna rasveta, Park Prozivka, Gabrić Ćuprija, rekonstrukcija toplovodne mreže, osvetljenje, asfalt I dečija igrališta. Pored toga, demokrate su pred sebe stavile zadatak da, ako dobiju poverenje građana Prozivke, u sledećem mandatu mastave radove na poboljšanju infrastrukture I izgradnje objekata koji će poboljšati život svih građana ove mesne zajednice.

Sličnu akciju upriličili su funkcioneri, članovi I aktivisti DS-a na pijaci na Teslinom naselju, gde su u toku radovi na povezivanju ulica Partizanskih Baza I 51. diviziji čime će se omogućiti mnogo bolja saobraćajna komunikacija između nekoliko mesnih zajednica. U pitanju je kapitalna investicija koja je potencirana u razgovorima rukovodstva Mesne zajednice I građana.

Današnjom akcijom deljenja jabuka Demokratska stranka je krenula u kampanju za izbore za članove Skupština mesnih zajednica koji su zakazani za 05. jun. Demokratska stranka kandidovala je 34 izborne liste sa 465 kandidata za izbore članova Skupština Mesnih zajednica koji će u Subotici biti održani 05. juna ove godine. Sve 34 izborne liste biće pod brojem 1.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 6403
Povezane teme

Izbori za mesne zajednice

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

kampanja demokratske stranke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.