Komentara: 7
Pregleda: 3347
Foto

Delegacija UN u poseti Gerontološkom centru

12.08.2019. u 14:34h
Izvor: Subotica.com
Delegacija UN u poseti Gerontološkom centru

Predstavnici Kancelarije Ujedinjenih nacija zaduženi za ljudska i manjinska prava posetili su danas Gerontološki centar u Subotici, gde su se upoznali sa radom ustanove i načinom na koji brine o svojim korisnicima.

- Naša ideja je da iskoristimo sve ono što može da doprinese boljem životu korisnika, a to je i da vodimo računa o ljudskim pravima. Iskustva Kancelarije za ljudska i manjinska prava su velika i nama je u interesu da vidimo koje su tendencije, šta možemo da iskoristimo i šta možemo da naučimo i primenimo kako bi naši korisnici bili sigurniji i imali još bolje uslove - ističe Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra. 

Delegacija UN u poseti Gerontološkom centru

Predstavnici Kancelarije UN obišli su Dom "Dudova šuma", a tom prilikom mogli su da se uvere na koji način Gerontološki centar Subotica brine o ljudskim pravima.

- Kod nas je, u okviru projekta sa Fondom za otvoreno društvo, zaposleno četvoro Roma,  što je nešto što nas izdvaja u odnosu na druge ustanove. Takođe, mi smo jedina ustanova koja ima sajt i na romskom jeziku i na ostalim jezicima nacionalnih manjina - dodaje Ivanišević.

Delegacija UN u poseti Gerontološkom centru

Izvor: Subotica.com
Poseta predstavnika iz Kancelarije Ujedinjenih nacija, sektor ljudska prava Poseta predstavnika iz Kancelarije Ujedinjenih nacija, sektor ljudska prava Poseta predstavnika iz Kancelarije Ujedinjenih nacija, sektor ljudska prava Poseta predstavnika iz Kancelarije Ujedinjenih nacija, sektor ljudska prava Poseta predstavnika iz Kancelarije Ujedinjenih nacija, sektor ljudska prava Poseta predstavnika iz Kancelarije Ujedinjenih nacija, sektor ljudska prava Poseta predstavnika iz Kancelarije Ujedinjenih nacija, sektor ljudska prava Poseta predstavnika iz Kancelarije Ujedinjenih nacija, sektor ljudska prava
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3347
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.