Komentara: 6
Pregleda: 6792
Foto

Darivane bebe rođene na Dan grada

02.09.2022. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Na Dan grada u Opštoj bolnici rođeno je pet beba, odnosno tri devojčice i dva dečaka. Kako tradicija nalaže, za majke i novorođene bebe lokalna samouprava pripremila je prigodne poklone koji su im uručeni jutros. Svi porođaji su protekli bez problema i komplikacija, a naši najmlađi sugrađani i njihove majke se osećaju dobro.
Darivane bebe rođene na Dan grada

Iako, zbog preventivnih mera, nisu ulazili u prostorije porodilišta, član Gradskog veća Srđan Samardžić i potpredsednik Skupštine grada Nebojša Crnogorac posredno su uručili majkama i novorođenim bebama poklone, odnosno cveće, plaketu i poklon vaučere.

- Lokalna samouprava se trudi da pruži podršku budućim roditeljima. Ove godine iz gradskog budžeta izdvojena su sredstva u visini od milion dinara za četvrti pokušaj vantelesne oplodnje za prvo dete. Takođe, opredeljeno je 24,4 miliona dinara za roditeljski dodatak za prvo dete koji iznosi 10 hiljada dinara, kao i za pomoć trudnicama u 27. nedelji trudnoće u visini od 15 hiljada dinara - istakao je Samardžić.

Darivane bebe rođene na Dan grada

Zamenik direktora Opšte bolnice, dr Dušan Šulić zahvalio se predstavnicima gradske vlasti na poklonima namenjenim novorođenim bebama i njihovim majkama.

Moram da naglasim da imamo dobru i kontinuiranu saradnju sa Gradom, zahvalni smo na konstantnoj podršci koja nam se pruža - naveo je dr Šulić.

Darivane bebe rođene na Dan grada

Izvor: Subotica.com
Darivanje beba rođenih na Dan Grada Subotice Darivanje beba rođenih na Dan Grada Subotice Darivanje beba rođenih na Dan Grada Subotice Darivanje beba rođenih na Dan Grada Subotice Darivanje beba rođenih na Dan Grada Subotice Darivanje beba rođenih na Dan Grada Subotice Darivanje beba rođenih na Dan Grada Subotice Darivanje beba rođenih na Dan Grada Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 6792
Povezane teme

Grad Subotica

opšta bolnica

dan grada

porodilište

srđan samardžić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.