Komentara: 0
Pregleda: 5521

Dalekovod koči radove na Koridoru 10

27.06.2011. u 16:05h
Izvor: Radio 021
Dalekovod koči radove na Koridoru 10

Aneksom ugovora produžen je rok do oktobra za završetak 11,2 kilometra autoputa na takozvanom Ipsilon kraku od Subotice do Kelebije - koji je sastavni deo Koridora 10.

Pred graditelje se isprečio dalekovod, a tender za njegovo izmeštanje još nije raspisan, piše "Dnevnik". Tom listu je potvrđeno u "Koridorima Srbije", da će tender za izmeštanje dalekovoda biti raspisan 30. juna.

Na osnovu izveštaja stručnog nadzora, koji je poveren Institutu za puteve Beograd, još početkom godine je utvrđeno da su usporavanju radova na izgradnji autoputa Horgoš - Novi Sad, kao i obilaznice oko Subotice doprineli tehnički razlozi, kao što je jednomesečno kašnjenje početka izgradnje u odnosu na dan potpisivanja ugovora, izmeštanje visokonaponskog dalekovoda, prilagođavanje glavnog projekta faznoj izgradnji i usaglašavanje glavnog projekta mostova s idejnm projektom.

Izvor: Radio 021
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5521
Povezane teme

Y krak

Kelebija

ipsilon krak

koridor 10

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.