Komentara: 11
Pregleda: 2931

Crveni krst sutra deli vodu na Trgu

20.06.2013. u 13:34h
Izvor: RTV City
Kako bi pomogli građanima da lakše podnesu temperature koje na suncu prelaze 40. podeok Celzijusove skale, aktivisti Crvenog krsta će sutra organizovati akciju podele oko 1000 flašica rashlađene pijaće vode u ambalaži od pola litra.
Crveni krst sutra deli vodu na Trgu

Akcija će se sprovoditi na Trgu Slobode u periodu od 10 do 13 časova. Ona ima za cilj prevenciju neželjenih posledica tropskih vrućina i postoje nagoveštaji da će biti ponovljena u narednih par dana, ali za sada, kako nam je rečeno, finansijska sredstva ne dozvoljavaju održavanje akcije većih razmera.

„Ovog trenutka finansijska sredstva ne dozvoljavaju održavanje akcije na više lokacija. S obzirom da tek predstoji sezona visokih temperatura, gledaćemo da u saradnji sa lokalnom samoupravom, pogotovo sa štabom za vanredne situacije razmotrimo mogućnost da se obezbede veće količine pijaće vode. Ako se to desi distribucija može da bude kontinuirana u nekom konkretnom periodu.“ – kaže sekretar Crvenog krsta Subotica, Mihalj Pece.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 2931
Povezane teme

crveni krst

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.