Komentara: 3
Pregleda: 3181

Crveni krst nastavlja akciju prikupljanja garderobe

12.03.2015. u 15:32h
Izvor: RTV City
Gradska organizacija Crvenog krsta nastavlja akciju prikupljanja polovne garderobe za najugroženije. Nakon veoma uspešne akcije prikupljanja pomoći u vidu hrane i garderobe za vreme katastrofalnih poplava koje su prošle godine zadesile pojedine delove naše zemlje, Crveni krst nastavio je sa prikupljanjem garderobe za one naše sugrađane koji su težeg materijalnog stanja.
Crveni krst nastavlja akciju prikupljanja garderobe

Akcija se sprovodi već nekoliko godina, a samo tokom 2014. po mesnim zajednicama i u prostorijama Crvenog krsta prikupljeno je i podeljeno preko 15 tona polovne garderobe. Prema rečima Zorana Molnara iz gradske organizacije Crvenog krsta, u poslednje vreme se nažalost primećuje sve veća potražnja za polovnom garderobom.

Građani mogu pokloniti bilo koju vrstu garderobe, a jedini uslov je da ona bude dezinfikovana i čista. Mogu je doneti lično u Crveni krst ili u mesnu zajednicu kojoj pripadaju.

Ove nedelje akcija prikupljanja sprovodi se u mesnoj zajednici Peščara, a naredne nedelje biće organizovana u mesnoj zajednici Centar III. Odeća će se prikupljati u ponedeljak i sredu od 9 do 13 časova, dok će se u utorak prikupljati u dva termina, od 9 do 13 i 17 do 20 časova. Podela garderobe vršiće se u četvrtak od 9 do 13 i od 17 do 20 časova, i u petak od 9 do 13 časova.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 3181

Povezana vest

Povezane teme

crveni krst

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.