Komentara: 9
Pregleda: 4594

Crvena zvezda bez bodova u Subotici

15.08.2011. u 01:55h
Izvor: RTV
Crvena zvezda bez bodova u Subotici

Fudbaleri Crvene zvezde neuspešno su počeli novu sezonu pošto su danas u prvom kolu izgubili u Subotici od ekipe domaćeg Spartaka sa 2:0 (1:0).

"Crveno-beli" su nastupili oslabljeni neigranjem Evandra i Kadua, ali je malo ko očekivao da će u Subotici ostati bez ijednog boda. Tako već na startu novog šampionata Srbije zaostaju tri boda za aktuelnim šampionom Partizanom, koji je u subotu u Beogradu deklasirao debitanta u Superligi, tim Novog Pazara (5:0).

Spartak je do vodećeg gola došao iz penala posle početničke greške Zvezdine odbrane. Golman Bajković i kapiten Kovačević izveli su neoprezno dodavanje, prišunjao se Torbica i oduzeo loptu Kovačeviću, nakon čega je usledio prekršaj za najstrožu kaznu.

Drugi pogodak kojim je odlučena utakmica postigao je defanzivac Bratih iz slobodnog udarca, a Subotičanima je olakšan posao kada je 15 minuta pre kraja crveni karton zaradio Mijailović zbog grubog starta.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4594
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Stadion Spartak

Spartak Subotica

spartak crvena zvezda

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.