• Pregleda: 25960

ContiTech Subotica traži prve radnike

ContiTech Subotica traži prve radnike

Kompanija Kontitek fluid Srbija, preduzeće iz sastava nemačke grupacije Kontinental, oglasila je prvi oglas za posao, iako još uvek teku procedure za početak gradnje fabrike u Subotici.

Kompanija već sada traži radnike na poziciji lidera proizvodnje, a oglas za posao možete videti na linku: www.subotica.com/posao.

Kontitek fluid Srbija, namerava da u Subotici uloži 10 miliona evra i zaposli u prvih pet godina 295 radnika. Nakon jednogodišnjih pregovora, ugovor o otuđenju zemljišta na kojem će fabrika biti građena potpisan je sredinom septembra, a prema sadašnjim najavama, početak izgradnje fabrike može se očekivati do kraja godine, a početak rada fabrike sredinom sledeće godine.

Fabrika Kontinental Subotica - Oglasi za posao

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

11
Samir Odgovori
Kome se ovo ne sviđa!?
Adri Odgovori
I svidja mi se i ne svidja mi se .
Lepo je sto hoce da zaposle radnike a zasto je onda oglas za zaposljavanje predat engleski izasto se trazi da CV bude engleski kad kod nas grade a ne u inostrastvu .
Bato Odgovori
@Adri

Zato sto je proizvodnja namenjena za inostranstvo i glavnu komunikaciju ce lider proizvodnje vrsiti sa partnerima kojima srpski jezik sigurno nije blizak.
A i pretpostavljam da rukovodioci Continentala takodje ne znaju srpski.
FIFI Odgovori
JA NEZNAM ENGLESKI ,DAL TO ZNACI I DA ONDA NISAM PODOBNA ZA TAJ POSAO?? MOLIM LJUDE DOBRE VOLJE DA MI BAR UKRATKO PREVEDU STA SE TRAZI NA KONKURSU I GDE SE MOZ PRIJAVITI... UNAPRED HVALA
srle Odgovori
@FIFI

Ocigledno onda nisi podobna...nemoj gubiti vremen na konkurs...
234 Odgovori
Skupo im je bilo da plate prevodioca da im prevede konkurs na srpski.Sve je ovo neka mucka,jos fabrika nije poceta da se gradi redovno,a vec traze radnike?Koliko sam ja razumeo,ovde obican radnik nece ni trebati.
Jasna Odgovori
pa jel vidite da traže menadžere i rukovodioce neke, to je dobar znak jer prvo u proceduri moraju njih da zaposli, a onda će oni vršiti selekciju ostalih kadrova.
Naravno da je oglas na engleskom jer se podrazumeva da oni koji se prijavljuju za to radno mesto znaju engleski jako dobro.
Toliko od mene.
andrea Odgovori
Mi nismo ni za sta podobni. U Srbiji moramo perfektno da znamo engleski da bi se zaposlili. Oni koji znaju jezik i tolike godine su ucili da bi bili visoko obrazovani treba pod hitno da beze iz ove prcvarnice. Nije niko lud da za male pare rinta u ovoj propaloj drzavi.
ni vamo ni tamo Odgovori
...sta sa onima kojima je srpski jezik maternji, a hteli bi ponovo da rade jer su vise puta proglasavani za tehnoloski visak a i ulaze u godine koje po evropskim standardima nisu IN...
Alex Odgovori
Za neupucene. Kompanija kao sto je Continental, prvo zaposljava rukovodeci kadar pa se tek onda zajedno u saradnji sa novozaposlenim menadzmentom regrutuju radnici za ostale pozicije. Ukoliko ne postoji poznavanje jezika, apsolutno je gubljenje vremena prijavljivati se i nadati se necemu, bar kada je neko vise mesto u pitanju.
minika Odgovori
Fifi ti ni nas jezik ne znas a ne njihov.... Pises "NEZNAM" i "MOZ"... Mislim....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.