Komentara: 0
Pregleda: 3050

Četvrta konferencija vaspitača u Subotici

09.05.2011. u 16:51h
Izvor: RTV Yueco
Četvrta konferencija vaspitača u Subotici

Teme vezane za zdravo odrastanje najmlađih okupiće I ove godine oko stotinu stručnjaka iz pedagogije iz zemlje I regiona na IV međunarodnoj interdisciplinarnoj konferenciji “Horizonti” koju zajednički organizuju Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača I trenera iz Subotice I Predškolska ustanova “Naša radost”.

Konferencija će biti otvorena 13. maja u velikoj većnici Gradske kuće u 12 časova, gde će biti izneta plenarna izlaganja, dok će u hotelu Galerija od 13 časova biti otvorene sekcije “Stručno iz prakse”. Dan kasnije biće održan I rad po sekcijama, da bi nakon toga bili izneti I zaključci svih sekcija o trenutnoj primeni teoretskih dostignuća u praksi.

Zajednički nastup ove dve institucije na ovakvoj konferenciji dovešće do preplitanja teoretskih iskustava sa stručnim znanjima iz prakse čime očekuju novi kvalitet.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3050
Povezane teme

konferencija vaspitača

vaspitno obrazovni horizonti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.