Komentara: 1
Pregleda: 3453

Četiri nove ulice u Žedniku

20.07.2011. u 16:12h
Izvor: RTV Yueco
Četiri nove ulice u Žedniku

Otvorene su četiri nove ulice u Starom i Novom Žedniku. Izgradnju i presvlačenje 39 ulica finansira Fond za kapitalna ulaganja sa 280 miliona dinara, a do sada je urađeno 12 ulica. Izvođač radova je “Alpina”, a podizvođač subotička firma “Komgrad”.

U Novom Žedniku asfaltirane su poslednje dve ulice koje su bile “bose”. Završeni su radovi na izgradnji ulica Njegoševa i Save Kovačevića. Izgrađeno je ukupno 365 metara puta, širine četiri metra u vrednosti od 3,2 miliona dinara.

Meštani lokalne zvaničnike su dočekali po srpskim običajima, pogačom i solju. Simboličnim presecanjem vrpce ulice su puštene u saobraćaj. Nakon toga, predsednik Skupštine grada, Slavko Parać i zamenik gradonačelnika, Pere Horvacki su otvorili i dve ulice koje su presvučene novim asfaltom u Starom Žedniku.

Presvučene su novim asfaltim ulice Heroja Pinkija i Borisa Kidriča. Presvučeno je 510 metara puta u vrednosti od više od milion dinara.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da planiraju da do kraje građevinske sezone svih 39 ulica budu izgrađene

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3453
Povezane teme

Slavko Parać

Direkcija za izgradnju grada Subotice

asfaltiranje puta žednik

nove ulice u žedniku

novi žednik

stari žednik

pere horvacki

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.