• Pregleda: 3012

Četiri nove ulice u Žedniku

Četiri nove ulice u Žedniku

Otvorene su četiri nove ulice u Starom i Novom Žedniku. Izgradnju i presvlačenje 39 ulica finansira Fond za kapitalna ulaganja sa 280 miliona dinara, a do sada je urađeno 12 ulica. Izvođač radova je “Alpina”, a podizvođač subotička firma “Komgrad”.

U Novom Žedniku asfaltirane su poslednje dve ulice koje su bile “bose”. Završeni su radovi na izgradnji ulica Njegoševa i Save Kovačevića. Izgrađeno je ukupno 365 metara puta, širine četiri metra u vrednosti od 3,2 miliona dinara.

Meštani lokalne zvaničnike su dočekali po srpskim običajima, pogačom i solju. Simboličnim presecanjem vrpce ulice su puštene u saobraćaj. Nakon toga, predsednik Skupštine grada, Slavko Parać i zamenik gradonačelnika, Pere Horvacki su otvorili i dve ulice koje su presvučene novim asfaltom u Starom Žedniku.

Presvučene su novim asfaltim ulice Heroja Pinkija i Borisa Kidriča. Presvučeno je 510 metara puta u vrednosti od više od milion dinara.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da planiraju da do kraje građevinske sezone svih 39 ulica budu izgrađene

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
staripravizednik Odgovori
Haha, ovi uzeli dve najkrace ulice, koje su vec imale dobar asfalt, i presvukli ih opet, ma koga vi lazete...ccc Rupe koje postoje naravno nikom nije palo na pamet da pokrpe. Sto ne napisete cenovnik da vidimo za koliko prasica (ili neke druge valute) asfaltirate i nasipate privatne posede????
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.