Komentara: 0
Pregleda: 1397

Četiri medalje za Spartakove džudiste na Prvenstvu Vojvodine

27.05.2014. u 17:10h
Izvor: Subotica.com
Na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire/ke održanom u Stepanovićevu u tehničkoj organizaciji Džudo kluba "Omladinac" takmičari su se borili na četiri borilišta, a učestvovalo je 30 klubova sa 160 takmičara (125m +35ž). Džudo klub "Spartak" na ovom takmičenju osvojio je 4 medalje.
Četiri medalje za Spartakove džudiste na Prvenstvu Vojvodine

U subotu je u Stepanovićevu održano Prvenstvo Vojvodine u džudou za mlađe uzrasne kategorije, na kojem su Spartakovi takmičari osvojili 4 medalje i izborili ukupno 5 plasmana na prvenstvo Srbije.

U Džudo klubu "Spartak" kažu da su zadovoljni ovim rezultatom i da je istim ispunjen plan, a obzirom da je dosta takmičara bilo u istim težinskim kategorijama pa su u međusobnim borbama na kraju i sami sebe eliminisali, evidentno je da je ovaj rezultat mogao biti čak i bolji.

Boje Spartaka su branili i takmičari iz sekcija Bajmok i Čantavir, koji nažalost nisu izborili plasman na državno prvenstvo, ali su pokazali da imaju talentovane borce na koje se može računati u budućnosti.

Bronzane medalje su osvojili Nikola Šašić, Vaci Boris i Kaćanski Jugoslav. Srebrnu medalju je osvojio Bošnjak Vuk, a plasman je izborio i Milošev Mihajlo.

Ekipu su predvodili treneri Milan Bogić i Robert Marton.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1397
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.