Komentara: 1
Pregleda: 1864

Četiri medalje parastreličara PSK "Veteran" na turniru u Kragujevcu

14.06.2014. u 00:42h
Izvor: Subotica.com
U Kragujevcu je u sredu održan streličarski turnir koji je organizovao Streličarski klub osoba sa invaliditetom „Oko sokolovo" u okviru kalendara takmičenja Saveza invalida streličara Srbije. Takmičari PSK "Veteran" osvojili su ukupno 4 medalje, a turnir im je dobro došao kao priprema pred odlazak na međunarodni turnir u Češkoj.
Četiri medalje parastreličara PSK "Veteran" na turniru u Kragujevcu

Na pomenutom takmičenju su učestvovali i takmičari Parastreličarskog kluba "Veteran" Mladen Pajović, Aleksandar Žepinić, Veselin Uzelac i Želljko Moravčić i tom prilikom uspeli da osvoje dve zlatne i dve bronzane medalje.

Takmičenje u Kragujevcu je poslužilo kao poslednja provera pred odlazak na međunarodni parastreličarski turnir koji će održava od 23. do 30. juna u Češkoj, a na kojem će kao članovi reprezentacije Srbije, učestvovati dva takmičara iz subotičkog kluba - Aleksandar Žepinić i Mladen Pajović,

Iz PSK "Veteran" očekuju da će ostvariti dobar plasman i da će im turnir u Češkoj poslužiti kao odskočna daska za još bolji rezultat na Evropskom prvenstvu u parastreličarstvu koje će se održati krajem jula u Švajcarskoj.

Takođe iz kluba se zahvaljuju svima koji su pomogli rad kluba i razvoj parastreličarskog sporta i nadaju se da će u narednom periodu u potpunosti opravdati njihovo poverenje.

Četiri medalje parastreličara PSK "Veteran" na turniru u Kragujevcu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1864
Povezane teme

streličarski klub veteran

parastreličarstvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.