Komentara: 0
Pregleda: 3012

Čestitka Andora Delija

27.01.2012. u 14:51h
Izvor: RTV Yueco
Čestitka Andora Delija

Pokrajinski sekretar za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice Andor Deli povodom školske slave Svetog Save uputio je čestitku u kojoj stoji:

„Svim učenicima i profesorima, upućujem srdačne čestitke povodom praznovanja školske slave Svetog Save. Školska slava Savindan ustanovljena je još daleke 1840. godine u čast prvog srpskog arhiepiskopa, utemeljivača pravnih i duhovnih stubova državnosti, osnivača prve bolnice na području srpske države, začetnika srpske srednjovekovne književnosti, a stoga i zaštitnika prosvetnih ustanova, Svetog Save. Najiskrenijim čestitkama pridružujem i želju, da svi pojedinci, ustanove i nadležni oragani slede put najboljih u istoriji prosvetiteljstva i unapređivanja obrazovanja, kao jednog od najvažnijih načina za postizanje ličnog, profesionalnog i društvenog prosperiteta."

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3012
Povezane teme

školska slava

Andor Deli

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.