• Pregleda: 1366

Cena gasa za poslovne potrošače niža za preko 8 odsto

U mesecu oktobru došlo je do novog smanjenja nabavne cene gasa u odnosu na nabavnu cenu iz prethodnog meseca za preko 8%, te su srazmerno tome i računi za poslovne potrošače (one koji troše više od 100.000 m3 gasa), i u proseku iznose 38,43 din/m3 (bez PDV-a).
Cena gasa za poslovne potrošače niža za preko 8 odsto

Kako se navodi u JKP "Suboticagas" u pitanju je peto uzastopno smanjenje cene gasa u ovoj godini za ovu vrstu potrošača i aktuelna cena gasa za oktobar mesec 2015. godine je skoro na nivou cena iz novembra i decembra 2011. i 2012. godine.

Postojeća cena gasa za ove potrošače je nadalje polazna cena za sve buduće cenovne korekcije u potrošnji gasa, čime se ovaj energent u ovom trenutku svrstava, bukvalno, među danas najjeftinije u Srbiji, stoji na kraju saopštenja Suboticagasa.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
xfix Odgovori
Nemorate vise smanjiti cenu gasa neka , nama ce biti dosta samo da skinete vas reket politicara tkzv. OCITANO, IZMERENO ,ISPORUCENO.... sto otprilike iznosi 10 posto!!!!!!!!!
Salamander Odgovori
KO piše ova nebulozna saopštenja...najjeftiniji energent...HA HA...HA. Iz koje bajke ste vi ispali?
soko Odgovori
u pitanju je novi zakon da ce gradjani biti u mogucnosti da biraju sami dobavljace gasa,rusi vec kupuju zemljiste u vojvodini,tako da cemo moci birati jer necete biti jedini
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.