Komentara: 0
Pregleda: 1132

Čeka se na usvajanje

04.11.2008. u 18:47h
<p>Op&scaron;tinska odluka po kojoj vlasnici kafića, banki i butika vi&scaron;e ne smeju da kače reklame i bilborde, gde i kako žele već &scaron;est meseci čeka na usvajanje.</p>

 Međuopštinskih zavod za zaštitu spomenika, sa drugim gradskim službama je uradio svoj deo posla, ostalo je još da se odrede visine kazni i odluka nađe na zasedanju lokalnog parlamenta. Subotičani su podeljeni po mišljenju da li grad treba da bude pretrpan reklama i bilbordima. Previše reklama, bez reda i mesta, po mišljenju nekih naših sugrađana narušava izgled lepog uređenog centra.U Međuopštinom zavodu za zaštitu spomenika kažu da je ceo postupak donošenja odluke u nadležnosti opštinskih službi.Kaznena politika bi trebalo da bude strožija nego do sada, s tim da bi se vlasnicima objekata trebao odrediti rok do koga moraju da uklone reklamu.Ako sve bude teklo po planu opštinska odluka bi trebalo da se nađe pred odbornike lokalnog parlamenta na sledećem zasedanju.Pravom kaznenom politikom može samo da se uvede red, tvrde u Međuopštinskom zavodu za zaštitu spomenika.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1132
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.