Komentara: 7
Pregleda: 3281

Čantavir: uređenje trga i donacija za ambulantu

19.04.2012. u 19:45h
Izvor: RTV Yueco
Čantavirci će uskoro dobiti popločan plato preko puta crkve, a ambulanta Doma zdravlja u ovom naselju novu opremu za stomatološku ordinaciju. U obnovu trga biće uloženo ukupno 8 miliona dinara, a za nabavku opreme će biti uloženo 3,5 miliona dinara. U susednom Novom Žedniku, tri dana nakon najave, počeli su radovi na čišćenju divlje deponije.
Čantavir: uređenje trga i donacija za ambulantu

Počeli su radovi na uređenju trga u Čantaviru. U prvoj fazi, koja će biti završena za desetak dana, na 1.280 kvadrata biće iskopana zemlja, nasut pesak i tucanik, a kasnije će biti postavljene kocke, ivičnjaci i odvodi za kišnicu. Ukupna vrednost radova je oko 8 miliona dinara.

Predsednik Skupštine grada Slavko Parać je sa Pokrajinskim sekretarom za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju dr Atilom Čengerijem obišao i prostorije Doma zdravlja u ovom naselju. Tom prilikom je najavljena donacija sekretarijata za obnovu stomatološke ordinacije u vrednosti od 3,5 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 dana
Komentara: 7
Pregleda: 3281
Povezane teme

Čantavir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.