Komentara: 1
Pregleda: 2830

Čantavir dobio dve nove ulice

19.07.2011. u 18:43h
Izvor: RTV Yueco
Čantavir dobio dve nove ulice

U naselju Čantavir završeni su radovi na asfaltiranju ulica Vinogradi 1 i Vinogradi tri. Reč je o programu po kome treba da se asfaltira 39 ulica u gradu, a za koje je Fond za kapitalna ulaganja obezbedio novac. Izgrađeno 928 metara puta u vrednosti od oko5,5 miliona dinara.

Stanovnici ulice Vinogradi tri su zadovoljni što konačno imaju asfalt. Više neće imati problema sa blatom, kao do sada.

Predsednik Skupštine grada, Slavko Parać i član pokrajinske Vlade, Atila Čengeri simboličnim presecanjem vrpce svečano su pustili u rad ulicu Vinogradi tri u Čantaviru. Ulica je dugačka 462 metra, a vrednost radova iznosi tri miliona dinara.

Problem koji se pojavio sa vodom u ulici biće otklonjen za par dana, kažu u Direkciji za izgradnju grada. Pored asfaltiranja ulice projektom je predviđeno i kopanje kanala, kako bi voda mogla da otiče.

U Čantaviru završeni su radovi i u ulici Vinogradi 1, koja je dugačka 466 metara. Vrednost radova je dva miliona dinara, a sutra će biti otvorene novoizgrađene ulice u Starom i Novom Žedniku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2830
Povezane teme

Čantavir

asfaltiranje ulica u čantaviru

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.