Komentara: 2
Pregleda: 3011

Budžet povećan za 115 miliona dinara novim rebalansom

14.07.2011. u 15:01h
Izvor: RTV Yueco
Budžet povećan za 115 miliona dinara novim rebalansom

Članovi Gradskog veća usvojili su predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu za ovu godinu, kao i predlog Odluke o zaduživanju grada za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda. Predlog novog rebalansa budžeta izrađen je na osnovu Zaključka o prihvatanju studije unapređenja sustema javnoj saobraćaja i prigradskog transporta putnika. Novac za realizaciju pomenute studije će se obezbediti iz kredita od poslovne banke u visini od 115 miliona dinara. Predlog odluke će biti upućen Skupštini na usvajanje.

Novim rebalansom budžet grada je povećan za 115 miliona dinara i iznosi četiri milijarde 238 miliona i 148 hiljada dinara. U planu je kupovina minibuseva za gradski saobraćaj, opremljenih uređajima za pasivnu bezbednost, klima uređajima i rampom za invalide, kao i opremom za elektronsku naplatu, “tiketing sistema”.

Gradsko veće je usvojilo i predlog Odluku o izmeni Plana detaljne regulacije za deo prostora “Banje Palić”. Granica plana obuhvata prostor južno od hotela “Prezident”, Između Palićkog i Omladinskog jezera i kompletan prostor Muškog štranda.

Usvojeni predlozi odluka o rebalansu budžeta, zaduživanju grada za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda i izmena Plana detaljne regulacije za “Banju Palić” biće upućeni Skupštini grada na razmatranje. Zasedanje lokalnog parlamenta je planirano naredne nedelje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3011
Povezane teme

budžet

budžet grada subotice

budžet lokalne samouprave

rebalans budžeta

usvojen rebalans budžeta 2011

budžet subotice za 2011. godinu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.