Komentara: 4
Pregleda: 3317

Boris Arsić novi selektor Ženske fudbalske reprezentacije Srbije

24.12.2014. u 17:27h
Izvor: Subotica.com
Na jučerašnjoj sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, kojom je predsedavao predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić, na predlog Mitra Mrkele, direktora mlađih selekcija u FS Srbije, Boris Arsić trener šampiona Srbije, ŽFK „Spartak“, izabran je za novog selektora ženske “A“ reprezentacije Srbije.
Boris Arsić novi selektor Ženske fudbalske reprezentacije Srbije

Višegodišnji uspesi sa subotičkom ekipom i dominacija u nacionalom šampionu bili su najbolja preporuka za Arsića koji će narednom periodu pokušati sa talentovanim igračicama iz nacionalne lige, a čiju okosnicu čine upravo devojke koje on trenira u Spartaku, da ostvari zacrtane ciljeve i sprovede taktičke poteze koje će nacionalnoj selekciji doneti disciplinu u odbrani, ofanzivnu orjentaciju i sportsku drskost.

Boris Arsić je sa Spartakom duži niz godina praktično i držao na okupu većinu reprezentativnog kostura, a to su igračice koje su imale priliku da steknu i međunarodno iskustvo kroz učešće u UEFA ligu šampiona, koju Spartak redovno igra poslednjih nekoliko godina.

Bez obzira na reprezentativne obaveze i vođenja A selekcije, Arsić ostaje prvi trener Spartaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 3317
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

ženski fudbal

boris arsić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.