• Pregleda: 2810

Boris Arsić novi selektor Ženske fudbalske reprezentacije Srbije

Na jučerašnjoj sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, kojom je predsedavao predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić, na predlog Mitra Mrkele, direktora mlađih selekcija u FS Srbije, Boris Arsić trener šampiona Srbije, ŽFK „Spartak“, izabran je za novog selektora ženske “A“ reprezentacije Srbije.
Boris Arsić novi selektor Ženske fudbalske reprezentacije Srbije

Višegodišnji uspesi sa subotičkom ekipom i dominacija u nacionalom šampionu bili su najbolja preporuka za Arsića koji će narednom periodu pokušati sa talentovanim igračicama iz nacionalne lige, a čiju okosnicu čine upravo devojke koje on trenira u Spartaku, da ostvari zacrtane ciljeve i sprovede taktičke poteze koje će nacionalnoj selekciji doneti disciplinu u odbrani, ofanzivnu orjentaciju i sportsku drskost.

Boris Arsić je sa Spartakom duži niz godina praktično i držao na okupu većinu reprezentativnog kostura, a to su igračice koje su imale priliku da steknu i međunarodno iskustvo kroz učešće u UEFA ligu šampiona, koju Spartak redovno igra poslednjih nekoliko godina.

Bez obzira na reprezentativne obaveze i vođenja A selekcije, Arsić ostaje prvi trener Spartaka.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
spartakovac Odgovori
Čestitam. Puno sreće i uspeha na novoj funkciji, da nam i reprezentacija bude nepobediva, kao i Spartak u nacionalnom prvenstvu.
djfhhs Odgovori
Uaaaaa
komšija Odgovori
Čestitam!, i želim ti dobre rezultate.
VitezKoja Odgovori
Bogu hvala. Vrati Ljilju na gol. Nadam se da cemo imati to zadovoljstvo da gledamo zensku selekciju na gradskom stadionu. BMSU
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.