Komentara: 9
Pregleda: 11869

Boni i Klajd sa severa Bačke

07.11.2011. u 00:51h
Izvor: Press Online
Boni i Klajd sa severa Bačke

Gabor R. (24) i njegova maloletna devojka S. U. osumnjičeni su za monstruozno ubistvo Stane Ivanković (57) iz Bajmoka, a prema rezultatima istrage, par je pobegao u Mađarsku i krije se po pograničnim selima.

Policijska saznanja kažu da je S. U. (16), zbog opsesivne ljubavi prema Gaboru, koji je inače osuđivani narkoman, tipovala Staninu kuću, koju je inače čuvao njen otac, a onda je Gabor ubio nesrećnu ženu i odneo joj ušteđevinu godinama sakupljanu na privremenom radu u Nemačkoj.

Ubistvo se dogodilo pre više od dve nedelje, Stanino telo je pronađeno prošle srede umotano u najlonske kese u podrumu njene kuće, a par je nestao samo dva dana posle zločina.

Isključili mobilne

Prema saznanjima Pressa, inspektori tragaju za ovim ljubavnim parom koji se prema nekim sumnjama krije u graničnom području između Srbije i Mađarske. Osumnjičeni su najverovatnije uspeli da prebegnu u Mađarsku, a isključili su mobilne telefone, što otežava policijske napore da ih pronađe. Maloletna devojka koristila je nalog na svom Fejsbuk profilu i nakon 24. oktobra kada je njen otac prijavio njen nestanak.

Moguće je da neko drugi ima njenu šifru, pa je time želela da zavara trag ili su tako pravili alibi. Međutim, već deset dana nema vesti o njima, ali operativni podaci ukazuju da se kriju po zabačenim mestima, a da preživljavaju tako što kradu usput, navode u policiji.

Inače, osumnjičeni Gabor R. ima dosije u policiji, u kome se nalaze dela vezana za kupoprodaju droge, kao i imovinske delikte. On je iskoristio privrženost šesnaestogodišnje devojčice i uz njenu pomoć izvršio zločin.

- Pretpostavlja se da je ona svedok zločina i pomagač u skrivanju tragova, dok je on direktni izvršilac. Radi se o narkomanu koji je za novac potreban za jedan gram droge u stanju da uradi najmonstruoznija dela. To ukazuje i uviđaj iz kuće, koji je pokazao da tamo nije bilo premetačine, već su ciljano tražili novac. Inače, otac maloletnice, Nikola, saslušan je u policiji. On je kazao da Gabor nikada nije bio u kući ubijene žene, ali da njegova ćerka jeste, dodaju u policiji.


Narkoman u krizi

S obzirom na to da se radi o opasnom ubici i narkomanu u velikoj krizi, pitanje je šta je sve u stanju da uradi i kako se sada ophodi prema devojčici.

- Oni su živi i zdravi, ali s obzirom na to da se radi o osobi koja je bila u stanju da raskomada žrtvu i spakuje je u kesu, pitanje je šta je sve u stanju da radi ako sam bude u opasnosti. Zbog svega toga vodi se pažljiva istraga kako ne bi došlo do jos većih žrtava, saznajemo u policiji.

Povezane vesti:
- Bajmok: Nestali maloletna devojka i njen momak

Izvor: Press Online
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 11869
Povezane teme

Bajmok

ubistvo u bajmoku

nestala devojka iz bajmoka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.