Komentara: 2
Pregleda: 2715

Bokser Denis Memetović u finalu prvenstva Srbije

03.04.2014. u 11:46h
Izvor: Bokserski klub "Spartak"
U Leskovcu i Vlasotincu je od 28. do 30. marta održan drugi deo Pojedinačnog prvenstva Srbije za uzrast školaraca, juniora i seniora. Na ovaj deo prvenstva došlo je 59 klubova sa ukupno 155 takmičara u sve tri uzrasne kategorije (školarci 36 , juniori 43 i seniori 76).
Bokser Denis Memetović u finalu prvenstva Srbije

Na takmičenju je u konkurenciji seniora nastupio Denis Memetović i trener Dragan Bakula. U kategoriji do 75 kg u kojoj je nastupio Denis, prijavilo se 11 takmičara. Nakon žreba, Denis je do finala morao da boksuje sva tri dana, a finalnu borbu sa učesnikom Olimpijskih igara u Londonu, Aleksandrom Drenovakom, će odboksovati, kada Bokserski savez Srbije odredi termin.

Na priprema u Subotici se nalazi mlada reprezentacija Srbije koja se pod stručnim nadzorom prvog trenera reprezentacije Srbije, Tomislava Antelja, priprema za Svetsko prvenstvo za mlade, koje je ujedno i kvalifikaciono za Olimpijske igre mladih, a koje će se održati u Sofiji od 10. do 25. aprila.

Izvor: Bokserski klub "Spartak"
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2715
Povezane teme

boks

bokserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.