Komentara: 5
Pregleda: 2440

Boks: Zlato za Jasminu Nađ na Svetskom kupu u Budimpešti

21.09.2021. u 11:20h
Izvor: Subotica.com
U Budimpešti je od 16. do 19. septembra održan Svetski kup u kik-boksu, a među 3.000 učesnika iz 45 zemalja, bila je i reprezentacija Srbije. Devet takmičara u srpskom nacionalnom timu osvojio je osam medalja (5 zlatnih i 3 bronzane), ostvaren je skor od 16 pobeda i 3 poraza, a radosti je bilo i za subotički sport.
Boks: Zlato za Jasminu Nađ na Svetskom kupu u Budimpešti

Reprezentacija Srbije je sa velikim uspehom nastupila na planetarnoj smotri, a među "zlatnim" reprezentativcima, nosiocima medalja najvrednijeg sjaja, bila je i Subotičanka Jasmina Nađ (37), član Kluba borilačkih veština "Ultimate fighter – Spartak".

Iako je u konkurenciji seniorki imala težak žreb, naša sugrađanka je stigla do finala, a potom i do zlatog odličja.

U prvom meču sam se borila protiv predstavnice Rusije koja je višestruki šampion, i tu sam bila ubedljiva. Usledio je duel protiv iskusne reprezentativke Nemačke. Bila sam fokusirana, spremna, videlo se to i u ringu, pa je i ova pobeda bila ubedljiva. Finale je, kako je to i red, donelo najveći izazov. - rekla je Jasmina po povratku iz glavnog grada Mađarske - Naspram sebe sam imala protivnicu iz Ukrajine i bilo je baš napeto. Ipak, na kraju je sve bilo dobro, pobedila sam sa 3:0.

Jasmina je poručila da je nakon ovih pobeda i dalje potpuno fokusirana i sprema se za naredne izazove, za koje očekuje da će biti još veći.

Ostvarenim rezultatom na Svetskom kupu i velikim uspehom za klub, ali i srpski boks, zadovoljan je jasminin trener Saša Gredeljević. On je istakao da je ovo zanačajan korak za nastavak sezone, ali i njenu karijeru.

Poslednju proveru ćemo imati na Prvenstvu Srbije u boksu, a potom reprezentaciji Srbije sledi Prvenstvo sveta u kik-boksu, u Italiji, u oktobru - najavljuje Gredeljević - Jasmina već godinama dobro radi, ostaje da dovedemo formu do vrhunca i spremimo se za izazove. Nadamo se najboljem.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2440
Povezane teme

ultimate fight spartak

ultimate fight klub spartak

jasmina nađ

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.