• Pregleda: 919

Boks: Subotičani osvojili pet medalja na prvenstvu Vojvodine

Tokom vikenda u Šidu je održano Pojedinačno prvenstvo Vojvodine u boksu za sve uzrasne kategorije gde su nastupili i takmičari Spartaka. Subotičani su u jakoj konkurenciji ostvarili zapažene rezultate i osvojili pet medalja.
Boks: Subotičani osvojili pet medalja na prvenstvu Vojvodine

Na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine održanom u Šidu nadmetalo se 27 klubova sa 126 takmičara. Spartak je sa svojih šest predstavnika osvojio pet medalja, od toga jednu zlatnu, tri srebrne i bronzanu.

Zlatnu medalju osvojio je kadet Marko Pižurica u kategoriji do 62 kilograma, srebrne medalje poneli su seniori Mario Francišković (60kg), Jovan Stevanović (69kg) i Strahinja Ivošević (91kg), dok je junior David Memetović (70kg) završio sa bronzom na grudima. Vuk Pižurica,  junior u kategoriji do 66kg ostao je bez plasmana.

- Nastupili smo sa šest takmičara, osvajanjem 5 medalja ostavrili smo odličan rezulat. Imali bismo još više razloga za zadovoljstvo da nije došlo do povrede Jovana Stefanovića, koji je morao da preda finalni meč i zadovolji se srebrom iako je bio favorit u toj kategoriji. - ističu iz Bokserskog kluba "Spartak"

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.