Komentara: 0
Pregleda: 3267

Bojan Pajtić posetio Kolevku

24.12.2011. u 20:43h
Izvor: RTV Yueco
Bojan Pajtić posetio Kolevku

Dom za nezbrinutu decu “Kolevka” posetio je predsednik Autonomne pokrajine Vojvodine, Bojan Pajtić zajedno sa predstavnicima Novog Sada koji su donirali paketiće i odeću mališanima doma. Događaju je prisustvovao i gradonačelnik, Saša Vućinić.

Tri mesne zajednice “Gavrilo Princip”, “Omladinski pokret” i “Stara Bara” iz Novog Sada su deci iz Kolevke doneli oko 80 novogodišnjih slatkih poklona i preko 80 kutija sa igračkama, odećom i higijenskim paketima. Ideja je potekla od članova Mesne zajednice “Gavrilo Princip” koji su želeli da za Božićne praznike obraduju decu Kolevke.

Predsednik Autonomne pokrajine Vojvodine, Bojan Pajtić obišao je danas Kolevku prilikom uručenja donacija.Pajtić je rekao da je veoma bitno da u vreme praznika se posebna pažnja poklanja deci koja ne mogu da ih provedu u toplini svoga doma.

Prilikom uručivanja slatkih paketa održana je i prigodna svečanost. Deca su uživala u predstavi, a posebno su se obradovala Deda Mrazu koji ih je posetio.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3267
Povezane teme

Saša Vučinić

kolevka

bojan pajtić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.