Komentara: 0
Pregleda: 1833

Bogat sportski vikend pred nama

01.11.2019. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
Tokom predstojećeg vikenda ljubitelji sporta imaće priliku da isprate mnogobrojna dešavanja na domaćim terenima. Većina naših klubova boriće se za nove bodove u Subotici.
Bogat sportski vikend pred nama

Košarkaši Spartaka danas (petak) od 17 časova, u okviru 5. kola, dočekuju Radnički iz Beograda. U novoj sezoni ekipa Slobodana Bjelice ima bilans od tri pobede i jedan poraz iz prošlog kola. Gosti su u seriji od dva poraza, nadamo se da će im Spartak pomoći da se ta serija nastavi.

Pred fudbalerkama Spartaka je derbi susret. U okviru 9. kola „golubice“ na Gradskom stadionu u subotu od 14 časova dočekuje Crvenu zvezdu. Beograđanke trenutno zaostaju za šampionkama pet bodova, a u klubu očekuju da će ta razlika od sutra biti i veća.

Bačka 1901 u subotu od 13,30 časova igra utakmicu 12. kola Srpske lige, grupa Vojvodina. U goste timu kraj Somborske kapije stiže Dinamo iz Pančeva. Ulaz je besplatan.

Rukometaši Spartaka u subotu od 19 časova na parketu Hale sportova u Dudovoj šumi dočekuju Partizan u okviru 8. kola Superlige Srbije. Dueli ova dva tima uvek su bili neizvesni i zanimljivi, pa i ovog puta sigurno čeka jedna dobra utakmica ljubitelje rukometa za koje je uvek ulaz besplatan.

Vaterpolisti Spartak Prozivke odličnim prošlosezonskim igrama obezbedili su sebi mesto u višem rangu, Prvoj A ligi Srbije. Ipak, Subotičani su u novoj sezoni odigrali tri kola i upisali isto toliko poraza. Sutra (subota) od 20 časova na bazenu SRC "Prozivka" dočekuju ekipu Banjice, u okviru 4. kola, i pokušaće da se izbore za prve bodove ove sezone.

U nedelju, 3. novembra, na Gradskom hipodromu održaće se poslednje ovosezonsko druženje ljubitelja konjskih trka, kje organizuje KK "Bačka". Ovaj put su u pitanju revijalne trke vozača amatera. Početak je u 12 časova, a ulaz je besplatan.

Od ostalih subotičkih ekipa odbojkaši Spartaka u subotu gostuju Crvenoj zvezdi, odbojkašice su sinoć izgubile od TENT-a, fudbaleri Spartaka u nedelju gostuju Napretku u Kruševcu, a košarkašice gostuju Vršcu u subotu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1833
Povezane teme

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.