Komentara: 8
Pregleda: 2699

Bod fudbalera Spartaka na gostovanju OFK Beogradu (0:0)

16.08.2014. u 21:26h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka odigrali su danas popodne bez pogodaka sa ekipom OFK Beograda i posle dva kola imaju 4 boda. U narednom kolu fudbaleri Spartaka na svom stadionu dočekuju povratnika u Superligu - ekipu Mladosti iz Lučana.
Bod fudbalera Spartaka na gostovanju OFK Beogradu (0:0)

Posle pobede na domaćem terenu protiv Radničkog iz Kragujevca danas je Spartak gostovao ekipi OFK Beograda i posle svega viđenog moglo bi se reći da mogu biti vrlo zadovoljni osvojenim bodom.

Utakmica nije obilovala nekim uzbuđenjima, domaći igrači su imali više od igre, ali šanse su ostale neiskorišćene sa obe strane. Podatak da je Spartak šutnuo samo tri puta prema golu protivnika, od čega nijedan udarac nije išao u okvir govori dovoljno o šansama subotičke ekipe. Za razliku od Spartaka OFK Beograd šutnuo je ukupno 7 puta od čega je čak 5 bilo u okvir gola.

Najkritičniji period za konačni rezultat bio je u sudijskoj nadoknadi kada je prvo Spartak preko Lukića iz jedne polušanse kroz solo akciju mogao da izbije sam  pred golmana i donese svom timu možda i sva tri boda, ali zatim i dve šanse OFK Beograda od kojih je prva bila snažan šut sa oko 30 metara koji je Janošević izbacio u aut, a zatim u nastavku i jedna izgledna šansa i odbijanje u šesnestercu Spartaka koje je moglo da ode na stranu domaćih.

Posle 90 minuta igre i skoro 5 minuta nadoknade u drugom poluvremenu mreže su ostale da miruju, a to je donelo po bod za obe ekipe, čime su dalo se primetiti bile zadovoljne obe ekipe. U narednom kolu fudbaleri Spartaka na svom stadionu dočekuju povratnika u Superligu - ekipu Mladosti iz Lučana.

Ekipu Spartaka na stadionu na Karaburmi bodrilo je tridesetak najvatrenijih marinaca.

Na klupi i u protokolu za današnji meč nalazio se i novopridošlo pojačanje desni bek Duško Dukić, ali on nije ulazio u igru. Dukić je došao u Spartak kao slobodna igrač iz ekipe Voždovca, a bio je u pregovorima i sa Crvenom zvezdom. Osim za Voždovac nastupao je za Haj­du­k iz Ku­le i Ja­go­di­nu, ima i međunarodno iskustvo kroz nastupanje u klubovima iz belorusije i Rumunije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 2699
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.