Komentara: 0
Pregleda: 1459

Bicklisti Spartaka na Balkanskom prvenstvu i Kupu Srbije

13.10.2014. u 12:23h
Izvor: Subotica.com
Biciklistički klub "Spartak" učestvovao je na prvenstvu Balkana u Nišu koji se ujedno i bodovao za Kup Srbije. U subotu je vožena trka na hronometar gde je u dresu reprezentacije Srbije startovao Dimitrije Žarković Đolai i za 4 sekunde mu je izmako treće mesto.
Bicklisti Spartaka na Balkanskom prvenstvu i Kupu Srbije

U nedelju je vožena drumska trka u kategoriji kadeta na kojoj  je Dimitrije Žarković Đolai stigao na cilj staze duge 65 kilometara kao trećeplasirani na prvenstvu Balkana, prvo mesto na Kupu Srbije i treće mesto u generalnom plasmanu Kupa Srbije.

Na Balkanskom šampionatu Dario Nimčević se plasirao na 10 mesto, u Kupu Srbije je bio šesti, dok je  Milan Dragojević bio 12. na Balkanskom šampionatu a u Kupu je završio kao osmi. Gabor Kasa je vozio Kup Srbije na stazi dugoj 120 km i zauzeo treće mesto.

Već su subotu biciklisti Spartaka učestvuju na Prvenstvu Vojvodine u Novom Sadu, u kategoriji brdsko i kriterijum. Za desetak dana (23. oktobar) sledi zatvaranje sezone na takmičenju u Segedinu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1459
Povezane teme

biciklizam

biciklistički klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.