Komentara: 1
Pregleda: 3660

Biciklistička staza na Makovoj sedmici

05.05.2011. u 19:15h
Izvor: RTV Studio B
Biciklistička staza na Makovoj sedmici

Izgradnja nastavka biciklističke staze na Makovoj sedmici, koja je počela prošle godine, još uvek nije dovršena. Iako je tokom zime urađen najveći deo posla, radovi trenutno stoje. Jedno vreme biciklisti su vozili po šljaci koja je posuta u delu predviđenom za asfalt, ali su se ubzo vratili na kolovoz, zbog ravnijeg terena. U Direkciji za izgradnju grada kažu da nalog za završavanje posla postoji, ali da se čeka na izvršioca radova da pokrene asfaltnu masu.

Biciklistička staza se prostire od sportskog centra, pa sve do centra Makove sedmice, što je preko 500 metara staze. Kada su radovi započeti, u pomalo čudno vreme kako kažu meštani, izledalo je kao da će sve biti završeno, možda i pre roka. Iako je ostalo samo da se staza presvuče asfaltom, radovi već duže vreme stoje, a bicklisti koji su zbog sigurnosti vozili po šljaci vratili su se na kolovoz.

Iako u Direkciji za izgradnji grada nisu bili u mogućnosti da nam daju izjavu, rekli su da je dat nalog za postavljanje asfaltne mase na stazu, i jedni koji se čeka jeste izvođač radova preduezće Komgrad.

Iako smo kontaktirali preduzeće Komgrad, nismo uspeli da dobijemo nikakvu informaciju, o tome kada će se radovi na biciklističkoj stazi biti završeni. Više informacija biće poznato tokom sledeće nedelje, za kada su u Direkciji za izgrdanju grada najavili zvaničnu izjavu povodom ovog problema.

Izvor: RTV Studio B
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3660
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

biciklistička staza

makova sedmica

komgrad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.