Komentara: 0
Pregleda: 1712

Biciklisti Spartaka za vikend učestvovali na dve trke

07.04.2015. u 16:17h
Izvor: RTV Yueco
Proteklog vikenda takmičari Biciklističkog kluba "Spartak" učestvovali su na trci u Bonjhadu u Mađarskoj, što je ujedno bila trka koja je otvorila ovogodišnju sezonu.
Biciklisti Spartaka za vikend učestvovali na dve trke

Kod seniora Milan Dragojević zauzeo je osmo mesto. Kod juniora Andraš Fekete bio je treći, Dario Nimčević peti dok je Žarković Đolai Dimitrije zauzeo 10 poziciju. David Kulčar kod kadeta bio je peti, Pavle Mandić deveti, Nikola Skelić 16 dok je Ronald Tot zauzeo 20 poziciju.Mlađi kadeti, Matrin Tot zauzeo je treće mesto, Marko Bajić bio je osmi, Akoš Kulčar 14, doj je Teodor Fodor zauzeo 18 poziciju.

U nedelju petog aprila vožena je i trka u okviru Kupa Srbije u Erdeviku.Kod juniora Dario Nimčević zauzeo je treću poziciju, Andraš Fekete bio je deseti dok je Žarković Đolai Dimitrije bio je dvanaesti. Ekipno juniori zauzeli su drugo mesto. David Kulčar kod kadeta zauzeo je sedmo mesto, dok je Pavle Mandić morao da se zadovolji 14. pozicijom. Nikola Skelić bio je 16 do je Čanad Juča bio dvadeseti. Ekipno kadeti su u ukupnom plasmanu zauzeli četvrto mesto.

Kod mlađih kadeta Martin Tot bio j prvi, Marko Bajić 11, Akoš Kulčar 12, dok je Teodor Fodor zauzeo dvadesetu poziciju.Ekipno mlađi kadeti zauzeli su drugu poziciju.

Sledeća trka koja očekuje bicikliste Spartaka je u Sloveniji 12. aprila.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1712
Povezane teme

biciklizam

biciklistički klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.