Komentara: 1
Pregleda: 1853

Biciklisti Spartaka učestvovali na Velikoj nagradi Seksarda i na Kupu Srbije u Aranđelovcu

06.10.2014. u 11:05h
Izvor: Subotica.com
Biciklistički klub "Spartak" učestvovao je za vikend na takmičenjima u Mađarskoj na Velikoj nagradi Seksarda i u Aranđelovcu na Kupu Srbije.
Biciklisti Spartaka učestvovali na Velikoj nagradi Seksarda i na Kupu Srbije u Aranđelovcu

U Mađarskoj na Velikoj nagradi Seksarda biciklisti Spartak ostvarili su tri prva mesta, jedno drugo, dok su ostali takmičari zauzeli četvrto i niže mesto.

U kategoriji mlađih kadeta na stazi dugoj  21 kilometar Pavle Mandić zauzeo je 1. mesto, dok je Ronald Tot trku završio na 9. mestu. U konkurenciji kadeta na 31km prvo mesto je zauzeo Dimitrije Žarković Đolai, dok su četvrti odnosno jedanaesti bili David KulčarIvan Daraboš.

Na istom takmičenju u klasi juniora (78km) prva dva mesta su zauzeli Milan Dragojević (1.) i Dario Nimčević (2.), dok je u Gabor Kasa u kategoriji "Elite" na stazi dugoj 78km zauzeo 5. mesto.

Na Kupu Srbije održanom u Aranđelovcu biciklisti Spartaka nisu imali značajnije plasmane, ali ovo takmičenje dobro je došlo nekim takmičarima kao priprema pred Balkanski šampionat koji se održava za vikend.

Na Kupu Srbije ostvareni su sledeći rezultati: Mlađi kadeti na trci dugoj 22km - Pavle Mandić (5.), Ronald Tot (8.), Kadeti 27,5km - Dimitrije Žarković Đolai (3.), David Kulčar (5.), Ivan Daraboš (15.), dok su u starosnoj kategoriji juniora (38km ) nastupili Milan Dragojević (3.) i Dario Nimčević (5.).

Koa što smo već konstatovali tokom vikenda BK "Spartak" očekuje Balkanski šampionat drum i hronometar gde će Spartak imati tri učesnika koji su u sastavu reprezentacije Srbije. Dimitrije Žarković Đolai u kadetima brani naslov prvaka Balkana, a učestvuju i juniori Milan Dragojević NDarioimčević. U nedelju je ujedno i Kup Srbije gde putuju i ostali članovi kluba.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1853
Povezane teme

biciklizam

biciklistički klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.