Komentara: 0
Pregleda: 2232

Biće završene ulice u Čantaviru, piše u saopštenju GO DS

14.07.2011. u 14:56h
Izvor: RTV Yueco
Biće završene ulice u Čantaviru, piše u saopštenju GO DS

Gradski odbor Demokratke stranke reagovao je na tvrdnje odbornika Arpada Zaboš na prošlonedeljnom zasedanju Skupštine grada o problemima koji su navodno nastali zbog radova na asfaltiranju ulica u Čantaviru. U saopštenju se navodi da pripremni radovi za asfaltiranje ulice 3. vinogradi su završeni pre žetve pa meštani ove ulice nisu imali nikakvih problema da koriste put.

U svom neargumentovanom i zlonamernom obraćanju kolegama odbornicima, gospodin Zaboš je zaboravio da spomene ulicu 1. vinogradi gde je tucanik postavljen pre 2 godine, dakle u vreme kada je direktor Direkcije za izgradnju Grada Subotica bio njegov partijski kolega, Jožef Jurca, piše u saopšenju subotičkih demokrata. Radovi na sanaciji ulice 1. vinogradi i asfaltiranju ulice 3. vinogradi biće završeni u roku od 7 dana.

Informaciju o aktulenim radovima i planiranoj dinamici gospodin Zaboš je, kao i mi, mogao dobiti u Direkciji za izgradnju Grada Subotica, zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2232
Povezane teme

Čantavir

asfaltiranje ulica u čantaviru

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.